- SONY LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
A 12-32 gyűrűje hagyta el magát? Azt vékony kétoldalas ragasztószalaggal (papírboltban lehet kapni) nagyon jól meg lehet csinálni, vagy a mobiltelefon hátlap/előlap ragasztó trutyival. Nekem lejött és így oldottam meg, alaposan le kell tisztítani az eredeti ragasztót. Fél mm hézagot érdemes hagyni, hogy ne érjen a fix részhez...
-
MrChris
nagyúr
Nem hiszem, hogy itt a pl5-ről felváltókra célozták be a vázat. Eleve ez a váz kialakítás nem az amatőröknek szól. Canikonból a beépített marcsás vázakat kik veszik? Szerintem szinte csak munkások használnak olyat. Ez is nekik van.
Azt viszont én nem értem, hogy miért olyan nagy probléma, hogy ilyen váz is van a m4/3 rendszerben? Meg eleve miért baj, hogy létezik a m4/3? Bár mi jelenik meg m4/3-on azt az itteni becsmérlők rögtön földbe döngölik, kinyilatkoztatják értelmetlenségét, mintha ez használna az általuk birtokolt rendszernek. Aztán érdekes mód mégis megy a szekér. Nem kell mindenkinek MX1-t venni, ott van még egy rakat m4/3-os váz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- SONY LCD és LED TV-k
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Légies iPhone halvány színei
- OpenWRT topic
- BestBuy topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest