- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Igen és akkor ugye 50hez itt még hozzá jön hogy fullframe a kép. Az ami apscn lágy szél az itt már csak massza
( mondjuk a történeti hűség kedvéért ha nem kell bokeh akkor f8on viszont embertelen szépet rajzol csak annyi fény nincs is
)
A 85öt én is nagyon szeretem kivéve éjjel ha fényforrás vagy nappal króm van a képen. ezeken elfekszik csúnyán... Őszintén meglepődtem amugy. Amikor megvettem csináltam ugye tesztképeket és semmi de semmi különbség nem volt élességben kb 1.8 és 8 között. A kontraszt egy picit javult de hihetetlenül eltalált üveg.
És innentől nem értem hogy ezt ennyi pénzből lehetett ilyenre akkor pl az 50 1.2 miért olyan határ fos amilyenNa de ez ide már nagyon nagyon off.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kínai robottaxi indul Európában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Hálózati / IP kamera
- Robot fűnyírók
- World of Tanks - MMO
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest