Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Akula

félisten

válasz #56573440 #237 üzenetére

2014. szilveszteri(!) las vegasi árakról beszéltem. Ez a valóság. Nálunk is elég az Outletbe kimenni hogy a Westend árak feléért vásárolj márkásat. És ez még csak hungarisztán, nem egy civilizált hely, ahol már nem merik lehúzni a vevőt.

Egész egyszerűen arról van szó hogy mire ideér a cucc, sok lehúzóemberen megy keresztül, akik mind tartják a markukat. Ezeket kéne kiiktatni végre, ma már úgyis szinte csak webshop van, akkor meg mindegy honnan hozza a posta, lehet felőlem Tanzániából is.

De ha ennyire webshopos vagy, akkor azt mivel magyarázod hogy Londonban (és ez EU, nem USA, ahol 1 euro = 1 dollár váltással olcsóbb minden) 49k HUF egy Win7 BOX, amikor nálunk 10--120k (volt)?

"az meg hogy én voltam kint, járok rendszeresen nyugatabbra tőlünk, a neten megkereshető az infó, az a szememben többet ér mint a haverod aki mond valamit. bocsi ha nem hiszem el."
    A haverom akit több mint 20 éve ismerek "kicsit" hitelesebb mint egy akárki a netről.

• bullseye

addikt

válasz #56573440 #237 üzenetére

"vagy rájön hogy kicsit finomítani kéne az árképzésen"

Arra várhatsz. A rendszerváltáskor a Levi's volt A farmer. És normál árakon kínálta a dolgait, sőt, az ottani csekélyebb és az itteni nagyobb infláció miatt kifejezetten kedvezően egy idő után. És majdnem tönkrementek. Visszaestek az eladások, mert mindenki nagyon ravasz volt, és rájött, hogy tuti rossz a farmer, ha már megfizethető. Aztán úgy döntöttek, kabbe, és felemelték az árakat triplára. És visszatért a márka hírneve.

Mindenki tanult a leckéből.

Új hozzászólás Aktív témák