- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Én a mai napig nem értem mit esznek az emberek a mechanikus billentyűzeteken. Kattog, mint egy 386-os billentyűzete, és dizájnra is csak annyiban különbözik tőle, hogy fekete és RGB.
De legalább drága.
Siemens 386-osokhoz mellékelt billzet '91-ből:
Ugyan a szokásos PC színeknél sötétebb, de se nem fekete, se nem RGB.
Benne lévő MX Black meg sosem kattogott.Utolsó mondatod mondjuk igaz, mivel ez a billzet ~105 DEM-be került '90 környékén, drágább volt, mint egy Model M.
(gumidómokat osztogatták akkoriban 30-40-ért.) -
zetor2000
őstag
Ez a kijelentésed, hogy a mecha klaviatúrák kattognak, feketék és RGB, ez nem teljesen fedi a valóságot.
Elég széles gombsapka szett elérhető a nagy webáruházak kínálatában. Ezek túlnyomó többsége nem fekete, és nem is RGB, hanem színes. Esetleg a klasszikus PC színek, hogy bézs valami szürkével. Szerintem a kattogós mechák csak egy kis szelete a mechanikusaknak, mert létezik elég sok nem kattogós gomb, pl. MX Red / Brown.
Én az ilyen laptop klavikat meg az ilyen lapos dolgokat nem értem, nem mindig érezni, hogy teljesen lenyomtam?... Szóval kinek mi. -
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az áttetsző billentyűsapkákat viselő periféria készítesekor nem fukarkodtak az alumíniummal.
- Diablo IV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest