- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
hommeros #103 üzenetére
Ez egészen addig működik, amíg el nem kezded nagyban nézni valahol. Pl a Game of thronest kezdtem nézni 42 colon, és azóta képtelen lennék laptopon nézni. Volt lakótársaim persze úgy nézték az újat. Én meg ipari fülvédőben ültem és fogtam a fejemet :d egyszerűen teljesen más élmény egy normális megjelenítőn. Persze egy South Parkot kajához egy laptopon ölben is lazán...
2-300K, rendes fizetés mellett(!) szerintem megéri már heti 1-2 filmre, játékra, sorozatra, youtubera, fotók nézegetésére. PCt preferálom én is...
-
Ren Hoek
veterán
Ezek már nem klasszikus értelemben vett TV-t. Filmeket gondolom nézel azért
egy ilyen OLED TV-t vétek lenne járatni reklámokat nézve. Néha mi is szoktunk belenézni egy filmbe. Elmondom mi manapság a klasszikus TV-zés:
- Ugyan azok a gusztustalan ütnivaló trágya reklámok (1 milliárdan a telenor reklám ellen
) közöttük néha előforduló műsor. 2h filmre 1h reklám
- Gányabb minőségű HD adás, levágott szélekkel
- Konkrétan eredeti jeleneteket vágnak ki a filmekből, csak úgy a csatornák. Általában véres részeket.
- Ha sorozatokat nézel, gyakran SD felbontással adják, 4:3-ban még mindig.
- A legrosszabb pedig, amikor egy 4:3-as alapú 16:9-es SD adást vágnak ki és dobnak ki szélesvászonra... na az olyan trágyadék minőség, hogy a WC-ben az esti mexikói kajarendelés után is szebb alien van.
Mindezért még fizetnek is milliók 2-4000 Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest