Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
nem ismerem, de többek közt sony is licenszelte egyes modelljeire, lg, samsung is ha jól rémlik, ennyire gagyi ez a gyártó ( : a miui a droid ios-e sztem, olyan droid hülyének is mint én kb gyerek játék kezelni
minőségi alkatrészekből dobnak össze kütyüket saját designnal, saját márkanév alatt, ebben van innováció, versenyképes árakkal, mi kell ennél több?
az hozzátartozik, h telefon terén elszállt velük a ló, régen 1-2 modell volt kategóriánként évente, most meg lassan havonta dobnak ki újat, de a support részre nem fektetnek akkora hangsúlyt, viszont náluk gagyi telefon nincs, lowend cuccokhoz legalább nem adják a nevüket - én se tenném -szerk: Jhonny06 elég sok jól sikerült termékük van, második telefonomat használom tőlük, előző felett eljárt az idő és kicsit a kijelzőjét is benyomtam 3 év után ( :
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kínai cég a mozikban is használt technológiát építette bele a Mi Laser Projectorba.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest