Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Béééla #59 üzenetére

"Hány china-only termék van amivel meg se próbálkoznak?"

Na most így nyitottál egy ollót és globálisan mondod minden kínai gyártóra, vagy maradtunk a xiaonál? Mert jó lenne tisztázni miről beszélsz. Mondjuk mindkét esetben azt mondod, hogy biztos van valami amit mi nem is ismerhetünk, hiszen china only, és nem tudjuk hogy van e licensz rajta, de valószínűleg nincs. És ezzel azt akarod bizonyítani hogy?

"Még itt PH-n is volt csak kínai piacra szánt konzol ami erős másolat volt "

Androidos boxukhoz egy kontroller koncepció. So fckin' what? a Mi Box távja meg kísértetiesen hasonlít az Apple megoldására. A formatervezéssel kapcsolatos szabadalmakat egyéként is kivezetném ha tehetném, iszonyat baromság az apple féle levédetem a telefon sarkának rádiuszát. Azt.

"Na az alkatrészvásárlást ne keverjük már bele, mindent nem gyárthat valaki, "

Hanem? Szerinted a Xiao mit gyárt mondjuk a telefonjain? A hátlapot, és igazából összeszerel. Amit összeszerel azt valakitől veszi, azt meg bebszna ha nem gyártanák az alkatrészt hanem teremtenék. Hogy a Samu mit csinál és hogy kvára nem érdekel, egy csöppet se, amíg ennyire drágán adják a cuccaikat pl telefon fronton, addig marhára hidegen hagy mint brand.

"Az hogy most tízmillió kínai mobilgyártó van az legfőképp az Android érdeme"

Ki mondta hogy a kínaiak érdeme a droid? Vagy bármi? Én csak azt mondom, hogy speciális eseteken kívül a fejlesztés az mehet -megy is- házon belül a jobb gyártóknál, az alkatrészek meg megint egy két kivételen túl eleve amikor lekasztod a polcról licenszdíjjal együtt jönnek. Hogy legálisan felhasználható githubos kódot tutorial alapján raknának össze, azt erősen kétlem pl a telómmal kevesebb bajom van mint minden mással eddig az életemben, pedig volt atomtuti nokia, meg lg, meg sony meg minden. Is.

"Vagy a gyártástechnológia és egyéb know-how amit az odavitt gyárakból "vittek haza". "

Nem tudom, én nem olvastam Xiaomival kapcsolatban ilyet. Muti mire gondolsz.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák