Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
Jó jó biztos vannak meg lesznek is kisebb hibák,de már elégé idegesít újra és újra olvasni mert mindig valaki beirja,hogy milyen szar az Nvidia isten.
Én nem szidóm az Nvidiat mert volt 6800GT,7600GT és nem volt semmi gond velük,de ugyanígy nem volt gond 1900XT,2900Pro,4850 kariknál se.
Pl még 2900Prom-nál volt hogy Crysis alatt szemetelt a kártya, de az én hibámból mert túl volt húzva vissza vettem agy kicsit és nem volt semmi gond,többi game alatt rendesen ment de ott hibázott.Hogy a témába is írjak valamit elég szimpi ez új jövevény.
Letisztult egyszerű forma,de ebben rejlik a szépsége is, sallangmentes nincs semmi oda nem ilő bár én a ramokra tennék egy kis bordát biztos ami biztos
Ha olyan 40-50W lenne a fogyasztás 4850 körüli teljesítményhez az lenne az igazán nagy dobás.Ja de most látom van rajta külön táp csati akkor valszeg többet fog.(#94) Bluegene
Egyszer majd csak abba hagyják,bár kétlem mert mindig lesznek emberkék akik a hangyából is elefántot csinálnak.Mert ha véletlenül valami gondja van a gammel akkor már azt hiszi,hogy az összes Atisnak szar pedig lehet,hogy csak az ö készülékébe van a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Politika
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest