Új hozzászólás Aktív témák

• laci666

senior tag

válasz mephi666 #95 üzenetére

Jó jó biztos vannak meg lesznek is kisebb hibák,de már elégé idegesít újra és újra olvasni mert mindig valaki beirja,hogy milyen szar az Nvidia isten.
    Én nem szidóm az Nvidiat mert volt 6800GT,7600GT és nem volt semmi gond velük,de ugyanígy nem volt gond 1900XT,2900Pro,4850 kariknál se.
    Pl még 2900Prom-nál volt hogy Crysis alatt szemetelt a kártya, de az én hibámból mert túl volt húzva vissza vettem agy kicsit és nem volt semmi gond,többi game alatt rendesen ment de ott hibázott.

Hogy a témába is írjak valamit elég szimpi ez új jövevény.
    Letisztult egyszerű forma,de ebben rejlik a szépsége is, sallangmentes nincs semmi oda nem ilő bár én a ramokra tennék egy kis bordát biztos ami biztos ;]
    Ha olyan 40-50W lenne a fogyasztás 4850 körüli teljesítményhez az lenne az igazán nagy dobás.Ja de most látom van rajta külön táp csati akkor valszeg többet fog.

(#94) Bluegene
    Egyszer majd csak abba hagyják,bár kétlem mert mindig lesznek emberkék akik a hangyából is elefántot csinálnak.Mert ha véletlenül valami gondja van a gammel akkor már azt hiszi,hogy az összes Atisnak szar pedig lehet,hogy csak az ö készülékébe van a hiba :D

[ Szerkesztve ]

ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth

Új hozzászólás Aktív témák