Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
hogy lehet tisztítani egy ilyen palackot? Pont emiatt a kérdés miatt nem használok kulacsot se. Nem vagyok tisztaság mániás, de csuda dolgok jutnak vissza az ember szájából az üvegbe
-
R9DEON
senior tag
Még egy kis idő és rákötnek a pöcsünkre is valami érzékelőt ami megmondja hogy mikor kell pisálni.
-
mrhitoshi
veterán
Kapitalizmus. Köszi!
-
Habugi
addikt
Hűűű..
-
twollah1976
őstag
Mennyi folyadék kell egy normális felnőtt szervezetnek naponta?
Átlag 2-3 liter.
Hány literes a csodakulacs?
Max 500 ml.Nem lenne egyszerűbb egy ballonos tartály?
Egy jobb minőségű termosz ugyan ezt tudja (hidegen, melegen tart) max rázni kell, esetleg belenézni, hogy mennyi itóka van még benne.
Kiváncsi vagyok mikor adják ki melle a Wee alkalmazást, ami arra figyelmeztet, hogy az ember ne csak igyon, hanem a sárgát is szétdobja.
Már alig várom, hogy kirukkoljon valaki az okos uzsonnadobozzal ami figyelmeztet arra, hogy enni kéne, melegen, hidegen tartja az ételt.
Meglátásom szerint ettől a sok okoskütyütől csak egyre jobban elkorcsosul az emberiség.
Aki felnőtt korára nem tanulta meg, hogy nem csak akkor kell inni amikor szomjasak vagyunk, vagy már fáj a fejünk (nekem fáj ha iszok elég folyadékot) az szimplán tajgetosz-pozitív. -
MK VII
veterán
"Várom az appot telefonra, ami majd 5 másodpercenként jelez, hogy vegyek levegőt."
Ne fesd az ördögöt a falra.. Szerintem amúgy simán eljut az emberiség oda, hogy létfontosságú ösztönös dolgokat is a telefonunknak kell jeleznie, hogy ne dögöljünk meg..
Egy kis hackelés és már ki is lehet nyírni majd bárkit..Annyira lecsökkennek a dolgok amiket az embernek meg kell tennie a fennmaradásáért, hogy gyakorlatilag elfelejtünk majd élni.
"Hé Gazsi... Neked jelzett a telefonod, hogy egyél valamit?"
"Áhh már 5 napja nem ettem, mert ez a hülye telefon lemerült..." -
dabadab
titán
Nekem a kiemelt feature-ök közül az a kedvencem, hogy ez a kulacs - tadamm! - vízálló!
-
YM
senior tag
Lekvár főzi a nagymamát esete.
-
Silεncε
őstag
Mikor már azt hiszem, hogy újabb hülyeséget nem tudnak kitalálni, előállnak ezzel...
-
törölt tag
Szóval van mindenféle "okos" kütyü. Már csak okos emberekre lenne szükség. Bár ahogy nézem arra egyre kevésbé van igény.
-
törölt tag
Szerintem jó alkoholizálási segédeszköz lenne
Először be lehetne táplálni a benne lévő tömény alkoholtartalmát, aztán a testsúlyt és hasonlókat, és a max véralkohol szintet amit az este alatt el akarsz érni. Utána csipogással jelezné mikor ihatsz még egy felest
A hozzá tartozó okostelefonos applikáción a vonatkozó grafikonokat is meg lehetne nézni, legalábbis amíg még elég józan vagy h megtaláld -
-
Meridian
senior tag
eszközök "okosodnak" az emberek hülyülnek...
-
menpee
aktív tag
Trendi, drága, értelmetlen. Az eddigi tapasztalatok alapján vinni fogják mint a cukrot.
-
Ágógreen
senior tag
akkor lenne értelme ha mérné a hidratáltsági fokomat és az időarányban kiizzadt foly mennyiséget és kinyitáskor csak az optimális mennyiséget engedné ki magából húzóra. se többet se kevesebbet. persze ugyanezt egy követő okos drónnal kombinálva még érdekesebb élmény lenne. szerintem senkinek sincs kedves fél literrel futni a kezében.
-
MK VII
veterán
Okos zokni esetleg?
Mikor kezd büdösödni a lábad akkor aktiválja a Coccolino receptorokat és meg van oldva a lábbüdösség.
Na, de nem adom itt a jobbnál jobb ötleteket, mert lehet, hogy én is beszállok az okosbiznyicbe.. Amint látom ma már mindenki az emberek lustaságából akar megélni és sajnos meg is tud... -
gerii
addikt
Most olvasom Musk könyvét, amikor Vágási Ferihez hasonlóan beszállt az internetbe. Úgy látszik újra itt van az őrület, minden gagyit el lehet adni, én is kitalálok valamit.
-
gergejly
aktív tag
Tényleg jó 5let a megosztás, meg versenyezzünk, ki ivott többet, de csak ha tömény van benne.
Vajon a jégert mennyi ideig tudná -20 fokon tartani? -
Gusztáv
addikt
Persze meg lehet ezt oldani okosba, de azt kell látni, hogy ez az "okos" technológia pár éven belül szinte mindenbe beköltözik, mert annyira olcsó lesz. Pl van már olyan okos kupak is gyógyszeres dobozra, ami szól, ha be kell venni a napi adagot, meg azt is meg lehet nézni, hogy elfelejtetted-e. Szerintem ez tök hasznos dolog. Nekem tetszik az innováció is, az meg hogy valaki ad érte 50$, nem az én bajom, én biztos nem vennék. Megjegyezném, hogy itthon is lehet kapni, márkás fitness brand ivókulacsát, 20e Ft-ért, ami egy egyszerű pet kulacs
. Az ilyen közösségi finanszírozási projectekben az a szép, hogy egyértelműen jelzik, hogy van e valamire piaci igény.
-
-
R9DEON
senior tag
Ez valóban pálinka tarolására lett kifejlesztve, abból elég fél liter és a vége felé már figyelmeztetni is kelhet a gazdát hogy rég ivott esetleg edzettebb felhasználót hogy meg kellene tölteni újra.
-
törölt tag
Tényleg van olyan ember aki egyszerűen elfelejt inni, és egyezer csak rosszul lesz.
Egy bizonyos: amíg van áram, addig nem halunk szomjan, és áram mindig lesz... -
rudi
nagyúr
Azt a menyi pénz kérdést egy lépéssel távolabbrl kell szemlélned. Káliforniában a 200 dolláros cipő még 200 dolláros futófelszerelés (természetesen több szett is kell, hogy csinik legyünk), szintén közel 200 dolláros menő fitnessz/jógastúdió (havi) bérlet mellett ez az 50 dolcsi aprópénz. Nagy biznisz ez, és nem az a bolond, aki hülyeségnek érzi, hanem az, aki nem szakítja ki belőle a maga részét! És még egy, guglizz rá, mennyibe kerülnek a divatmárkás, de "ioncserélős", "alacsony szénhidrogén lenyomatos", "bios", "vegán", "tantrikus" stb. buta palackok - garantáltan sírni fogsz az árak láttán
-
MK VII
veterán
Azt a leborult szivarvégit...
Fél liter? Ha szomjas vagyok lehúzok két félliteres korsó szódás málnaszörpöt egymás után...
Ez ilyen egy szál belű anorexiás ludmilláknak van kitalálva. Ráadásul még okos is és jobban tudja mire van szükségem..
Nálam egy ilyen ketyere szerintem a kibontás pillanatáig lenne érdekes aztán tenném a szekrénybe a poharak mellé dísznek.."Azaz nem kell óriási fáradtsággal lecsavarni, és belenézni, esetleg megrázogatni, hogy lötyög-e még!"
Amúgy ezzel a dologgal mi a baj? Ezt a kib@szott lustaságot... Már mindent okossá tesznek nehogy valamit a saját érzékszerveinkkel kelljen szemügyre venni. Én úgy gondolom mostantól kezdődik az emberiség vég nélküli pusztulása csak igazán..(#7) XtremLor
Ezt az egy felhasználási területet tudnám elképzelni a környezetemben egy ilyen palack társaságában. -
pulutodurumo
őstag
Ez nem _akkora_ hülyeség mint elsőre tűnik. Tény hogy akkor is tanácsos inni amikor nem vagy szomjas. Aztán hogy ehhez kell-e okos kulacs, mert ennyit sem tud észben tartani a gazdája az már más kérdés.
-
rudi
nagyúr
Igen, nekem is ez jutott eszembe elsőre. Mert megoldhatod az idős embereknek sima termosszal és időzítővel, ami szól óránként, hogy igyál egy kicsit, de a megivott mennyiséget nem tudod ellenőrizni, ez a cucc meg tudná. Másodikra meg az jutott eszembe, hogy az idős ember megivás helyett úgyis rá fogja önteni a vizet a virágra, mert öreg ugyan, de nem hülye
-
Meglivorn
aktív tag
A fél liter tényleg kevés. Literes vagy másfeles viszont nem lenne rossz, anyám pl. simán nem hajlandó inni (magától kimenni, és engedni a csapból vagy tölteni a hűtőből). Elfelejti, közli hogy "nem kérek, akkor csak pisilni kell", stb. Viszont ha leteszek elé egy üveget amiben hideg marad a víz, és beadom neki hogy amikor csipog akkor inni kell, az megoldaná a gondot.
(Volt belőle rosszullét hogy a nyári 40 fokban is délután derült i hogy a reggelihez ivott pohár víz óta semmit nem ivott. Én meg nem ülhetek mellette stopperrel és cseszegethetem folyton.)
-
törölt tag
Ha valakinél ilyet látnék, kinevetném.
-
Watchdog
aktív tag
Fél literes... aztán nehogy valaki egy húzásra kiigya!!!
-
föccer
nagyúr
Omfg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A közösségi kampányban óriási sikert aratott Seed figyelmeztet, hogy inni kell, nehogy szomjan haljon valaki!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest