Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy kihagytunk még egy aspektust, mégpedig a szem és az agy alkalmazkodóképessége (bár ez lehet hogy csak folyamatos használat esetén működik). Amikor ugyanis legutóbb megvettem a szemüvegem, a szemész egy másik fajta lencsét ajánlott (nem tudom, talán másik fajta hordósságot említett). Felvettem, és bántóan éles volt minden. Mondtam neki, de azt mondta majd megszokom rövid úton, és így is lett. Eleinte kissé fájdította a fejem, mára már viszont hozzászoktam, és elképesztően élesen látok vele. Viszont ha most leveszem, rosszabbul látok mint eddig, bár az is javul egy kis idő múlva, meg amúgyis szemüveges vagyok már vagy 20 éve, szóval tudom hogy nem látok élesen nélküle
Szóval azért az agy szerintem elég tág határokon belül tud idomulni látás téren is, csak szokni kell. Erre pedig a 10 perces teszt vagy az egy órás bérelt szemüveg nem feltétlen elég.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a VR sisak második fejlesztői változatát, a DK2-t. Óriási a fejlődés, de még van min javítani.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- DOOM - The Dark Ages
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest