Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szerintem a számunkra legjobb forgatókönyv az, hogy most pár nagyobb arc biztosítja a fejlesztőket a támogatásról, úgy értem tipikus lelkesítő porhintés, egyszerű duma, hogy lenyomják a gálya melót csórik valami világcégről álmodozva szinte ingyen, aztán amikor már szoftver és hardver oldalon is minden majdnem teljesen kiforrott, a lelkes gyors követő user-ek szépen agyon is tesztelik otthon teljesen ingyen az első darabokat és már csak azért nem tökéletes, mert kellene a történetbe egy kis gempa akár a specifikumok tökéletesítéséhez akár reklámhoz, akár a tömeggyártáshoz vagy a "műsor"-hoz, bármihez akkor egyszercsak megjelenik mondjuk az "NV/AMD VR MASK" meg a "Sony Matrix" vagy az Isten tudja milyen nevet találnak ki és jönnek a nagy című játéksorozatok következő részei, a jól bevált konzervek beépített 100%-os támogatssal a nagy cégek megoldásainak (amik közül kell vásárolni szerintem), az Oculus Rift csapata meg majd szopakodik, hogy valahogy használhatóvá tegye a cuccát az új játékokkal, amik szándékosan úgy vannak "legyártva" hogy két kézzel rángassák a hosszú cicit a srácok folyamatosan minden pecsnél. Mivel én kb. erre tippelek így a Rift-et tuti nem veszem meg. Ha bejön és tényleg akkora üzlet lesz, akkor a nagyokat nem lehet kihagyni a buliból. Hiába védetik le vagy csinálnak bármit, ebből vagy a nagy játékguruk kaszálnak, vagy megy a levesbe, ahogy a többi és ha így lesz sem ez lesz az első nagy vízió, amiből nem lesz semmi. Tudom most jön, hogy ne legyek ilyen negatív és az olyan érvek, hogy "de az oktatásban is milyen jó lenne", na persze csak ott nincs lóvé meg ember aki melózni akar azzal, hogy a tananyagot átültesse rá. Rohadt egy világ van. Itt a COD-al lehet kaszálni meg a Diablo-val. Nem hiszem hogy elkezdenének keménykedni az ötletgazdák. Ezeket a srácokat addig pakolgatják a copóágra (miután áltatták őket és szépen felvették a hiteleket és benne vannak a szarban), hogy a végén fillérekért is eladják a céget, szóval ha ven eszük be fognak térdelni az ominózus pillanatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- BestBuy topik
- Pánik a memóriapiacon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest