Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz BiP #219 üzenetére

Azt szépen hozod, hogy ahhoz, hogy legyen valamiből valami rengeteg zseton kell. Ha azt mondja a NASA vagy a hadsereg vagy akármi, hogy teszek rá hányan veszik meg. Én ezt kifejlesztem magamnak és annyi pénzt öntök bele amennyit kell, mert nekem bármennyi van rá, akkor lesz valami. Ha megveszi töbmillió ember az okosmobilt, akkor fejlődni fog a kijelzője is stb. Ha piaci vállalkozás alapon marad, akkor az első fecskéből is rengeteget el kell tudni adni. A Rift tud valamit, amit más nem, de ettől még el kell tudni adni valahogy azzal, ami van és egy hullámvasút ehhez azért kevés. Egy dolog megnézni a demo-t az üzletben és elájulni a 3D TV-től és megint egy dolog otthon beletenni a filmet csalódni vagy nem csalódni aztán keresni hozzá a következő filmet, ami meg nincs és eladni.
    Én nem elképzelem a Doom-ba ragadt agyammal, ahogy megkaptam pár hsz-el odébb, hanem tudom, mert kipróbáltam, hogy alacsonyabb felbontáson szinte minden játékom élvezhetetlen volt, mert letettem 800x600-ra a felbontást, mert annyi volt a natívja a projektornak, ami éppen nálam volt. Nem volt szarabb 3 méteres képátlóval tolni, mint FullHD TV-n, a filmek is jók voltak. De akkor is egyedül az autós játék maradt élvezhető, de bármi más amihez nagy látótér és részletesség kell ment a levesbe. Ergó ha én azt látom, amit 800x600-ban látni a mai játékokból, akkor tökmindegy melyik támogatja. Nagyon finoman szólva nem lesz az igazi. Egyedi rá kitalált cucc kell hozzá, ergó rengeteg gempa kell hozzá az meg nincs.
    A srác azt hiszi, hogy én a Doom-ba ragadt agyammal kardoskodom ellene, pedig nekem úgyanúgy bejönne. Ő elképzelt valamit, azt hogy ül egy repcsiben és 360 fokban kap egy szimulált magas részletességű teret, amit megszokott a mai játékokban, pedig ez nem lehetséges a Rift-el. Itt azt lehet, hogy rámenni az izgalomban tartásra, kelteni az új ingereket ezerrel és egyfolytában, mint egy hullámvasút, de a mai játékokra ráépülve ez nem fog összejönni, a játékipar meg a konzolról szól, nem a Rift-ről. Ha eladják az MS-nek vagy a Sony-nak, meg jön a hír az új kijelzőről, akkor elkezdek lelkesedni úgy mint ti. Esetleg. Addig meg maradok szkeptikus.

Új hozzászólás Aktív témák