Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joghurt
addikt
Az egyik banknak van évi százmilliárd profitja, a másiknak meg csak egy.

Ha már az ország legnagyobb bankja, lehetne arányosan a legnagyobb szerver(farm) is mögöttük.A Magnetet pl. a mobilos hitelesítés hiánya ellenére szerettem. Ott pl. 2005-ig visszamenőleg le tudtam kérdezni a dolgokat, vissza tudtam keresni egy tranzakcióra. Nincs ilyen OTP-s 3 hónapos bohóckodás. Mert lehet, hogy náluk üzletpolitika, hogy pénzt kér(het)nek a régebbi számlakivonatokért, de könyörgöm, ha kinyomtatják nekem a bankfiókban a tavalyi kivonatokat, a papírnak még mindig hiába mondom, hogy Ctrl+F.
-
törölt tag
Figyelembe veszem, de feltehetően a 3m ügyféllel rendelkező bank bevétele is sokkal több mint a 100k ügyfeles bank, magyarán lenne miből infrastruktúrát építeni.
Ráadásul az otp amúgy sem a kedvező díjairól ismert (sőt!), én is azért váltottam, szóval nem igazán lehet azt mondani hogy nincs rá pénze mert hát annyira kedvező díjszabása van hogy szinte már ingyen adja a szolgáltatásait...

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest