Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az egyik banknak van évi százmilliárd profitja, a másiknak meg csak egy.
Ha már az ország legnagyobb bankja, lehetne arányosan a legnagyobb szerver(farm) is mögöttük.A Magnetet pl. a mobilos hitelesítés hiánya ellenére szerettem. Ott pl. 2005-ig visszamenőleg le tudtam kérdezni a dolgokat, vissza tudtam keresni egy tranzakcióra. Nincs ilyen OTP-s 3 hónapos bohóckodás. Mert lehet, hogy náluk üzletpolitika, hogy pénzt kér(het)nek a régebbi számlakivonatokért, de könyörgöm, ha kinyomtatják nekem a bankfiókban a tavalyi kivonatokat, a papírnak még mindig hiába mondom, hogy Ctrl+F.
-
törölt tag
Figyelembe veszem, de feltehetően a 3m ügyféllel rendelkező bank bevétele is sokkal több mint a 100k ügyfeles bank, magyarán lenne miből infrastruktúrát építeni.
Ráadásul az otp amúgy sem a kedvező díjairól ismert (sőt!), én is azért váltottam, szóval nem igazán lehet azt mondani hogy nincs rá pénze mert hát annyira kedvező díjszabása van hogy szinte már ingyen adja a szolgáltatásait...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest