- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Kár, hogy nincs meg a játék, pont új patkányt keresgélek.
-
TOM-202
senior tag
Szivesen nyernék egy új Logitech egeret a mostani helyett mert ez itt már eléggé cserére szorul. Csak kár hogy sosem nyerek semmit sem, maximum tapasztalatot.
-
gabipaci
őstag
Akkor a három kategória:
a, 5-ös killstreak (minden 5 vagy annál tőbb gyilok halál nélkül ér egy pontot)
b, pontszám
c, pontszám/kör (tehát aki körönként átlagban több pontot szed össze)
Mindhárom kategóriában a statok figyelésében a Proconos webstat lesz a segítségünkre.
A verseny kezdetekor nullázni fogom.Egy óra múlva indul a verseny, a weboldalunkon folyamatosan nyomon tudjátok követni!
-
Xaels
félisten
Személy véleményem szerint 1 kategória mindenképp kell ami azoknak kedvez akik sokat játszanak, azért a fáradozást is díjazni kell valamilyen formában szerintem. Kár, ha a teamscore-t nem tudjátok figyelni.
Akkor rendben van, ha a platina/gold szűrhető. Bocsi amúgy, ha hülyeséget kérdezek vagy mondok, de nem tudom, hogy BFBC2-ben, hogy megy a szerverüzemeltetés, én csak játszom.
-
gabipaci
őstag
Ha kiveszem a medic kitet, meg az ammo boxot, akkor pont a csapatjátékot fogom megszüntetni, és mindenki csak megy egyedül darálni.
Nem az a cél, hogy korlátozásokat tegyek a szerveren, hanem hogy kitaláljak egy olyan kategóriát, amit mondjuk 15 óra játékkal is meg lehet nyerni.
HC mód fut a kettes szerveren, illetve az egyesen is az futott egy darabig. Csak arra volt jó, hogy elnéptelenedjen tőle a szerver
Headshot-ra nem akarok díjat adni, mert nem célom a csipacsapat létrehozása
Csak Rush lesz a verseny ideje alatt, összes pálya, normál mód, minden segítség bekapcsolva.Egyenlőre a legtöbb pont, pont/kör átlag a biztos két kategória.
A harmadik talán a legtöbb kill streak. 5 egymás utáni kill esetén (halál nélkül) számol egyet.
De ez sem a legjobb, mert ehhez is sokat fent kell lenni a szerveren.
Talán a K/D arány, de szigorúan összehasonlítva az eddigi statjával, hogy kiszűrjük a stat paddereket!
Ehhez mit szóltok? -
Vazzee
csendes tag
Ötleteim:
- Kivenni a Med Kitet + Ammo Boxot, így mindenki egyforma esélyekkel indul
- ez csak durvábban: csak alapfegyverek, persze kitek nélkül, így tuti hogy a legjobbak nyernek
- HC mód
- ha megoldható akkor a 3 kategória: Legtöbb pont, Pont/min, HeadshotMixed a server, vagy inkább rush/conquest?
Picit más: tudtok olyan helyről, ahonnét le lehet vhogy hívni hogy a karakteremmel eddig hány HS-t osztottam? Az mondjuk feltűnt, hogy néhány server vezet statot az adott playaról, mint ahogy a CSben szokták.
Ezeket tudtam kitalálni, remélem segítenek.
-
Xaels
félisten
Alapvetően a 3. kategóriával nincs gond ilyen szempontból csak ugye a medic kaszttal pörögnek a pontok. Kérdés az, hogy ebben az esetben az is számít, ha van gold/platina csillag is a fegyverre vagy az kiesik? Mert ha számít akkor nem csinálom meg ma már AN94-re a platinát
-
-
Vazzee
csendes tag
A 0zás korrekt. A nonstop játszókkal tényleg nem lehet mit csinálni. Ill lehetne, de gondolom megszorításokat meg nem tesznek a játékidővel kapcsolatban, pl 1 playa 00:00-24:00-ig csak 3 órát játszhat.
Medic:--), unokaöcsém futott bele squad rushon asszem, vagy vmelyik másik 4 vs 4 elleni módon egy full medic squadba, hát anyázott rendesen :--)
mondtam is neki, mért nem játszik 32es rushon vagy conquesten, és ott nem lesz ilyen baja :--) -
gabipaci
őstag
A verseny nem lesz annyira éles, szerintem mindenki ugyanúgy fog játszani, mint verseny nélkül. Nagyon sok a külföldi játékos is, akik azt sem tudják, hogy van a verseny, mivel alapfeltétel a Magyar nyelv ismerete.
Normal módban lesz a verseny, és csak az egyes szerver számít bele.
A jelenlegi szerverstat nem fog nullázódni, kapunk a verseny idejére egy másikat, az nulláról indul.
Viszont a gametracker-es számlálót nullázom ma éjfélkor!
Gyertek csak bátran! -
Gude
senior tag
Teszek egy próbát!
-
FefeeX
veterán
Nekem sajna egyik kategóriában sincs kis esélyem sem, így sajna nálam felejtős, pedig szívesen nyernék G500at
-
Vazzee
csendes tag
Ezek HC serverek?
-
Sicilian
addikt
Nyerni jó
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest