Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
winse7en
csendes tag
Végre megint nyereményjáték bár ez is csak a facebook oldalak lájkgyűjtő kampánya
-
fatallerror
addikt
egyre tovább fajulnak ezek a játékok.... eddig csak 1 oldalt kellett likeolni most meg már legalább 6ot... én nem égetem magam és gyűjtöm a sok engem nem érdeklő oldalt (játék után se akarom pucolni őket)... szóval nem játszok, nem leszek az ő kamu fanjuk...
elég béna marketing ez, attól mert gyűjtik a kamufanokat nem lesz nekik jobb és megkedvelni se fogják azokat az oldalakat ha rájuk erőltetik....
játsszon az aki spamre vágyik ezektől az oldalaktól.
most majd kapom a fröcskölést h de nyomi vagyok h ennyi kompromisszumot se vállalok
don't tell me what i can't do!
-
törölt tag
gusztustalan ez a lájkold végig az összes oldalunkat kampány.
-
Spancho
senior tag
Csináljatok valami 'gagyi' facebookot játékhoz.
Vagy ne játszatok ilyen baromságokkal/ért.
Ennél már csak ezek a likold meg oszdmeg megosztod.hu stb... az idegesitőbb
A sok bénaság között néha van valami amit megnéznék ,de lájkolni kell az oldalt hogy megnézzek egy szaros képetA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
NKing
tag
Nyilván belehalsz abba a pár lájkba (Megjegyzem, lezajlik a játék, utána akár törölheted is a lájkokat). Másfelől meg, szerintem ésszerű, hogy a nyeremény nem ingyen van, annak marketing céljai vannak, nem csak úgy hozzád vágják. Sőt ha jól tudom, a versenyfeltételekben az is ott áll, hogy a pályázattal vállalod, hogy a nevedet és/vagy a képedet a géppel felhasználhatják a jövőbeli hirdetési kampányaikban is. Ez így megy!
-
Jhonny06
veterán
válasz fatallerror #2 üzenetére
Egyetértek, ráadásul globális nyereményjáték, tehát esélytelen, hogy kisorsoljanak, (szvsz bárkit is)..
-
fatallerror
addikt
az engem nem zavar h sokan játszanak és kicsi az esély. én csak nem akarok a hülyéjük lenni majd a végén lévő statisztikában h "hú ennyi új fan lett de jók vagyunk"
inkább akkor nem veszek részt és akkor megvan oldva a probléma :]
legnagyobb nyeremény nekem úgyis az lenne ha munkát kapnék meg meggyógyulna már a vállam ^^
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
Pug
veterán
Én is az enyémet, ugye, szabad, megengeded?
Amúgy meg Te is a tiédet természetesen, bár kb felesleges, köztudott a magas FB iszonyod. Semmi gond, anno nagyapáink is így álltak a televízió sátáni misztériumához.
Mellesleg nem az újfajta szociális térrel van a probléma, hanem bizonyos felhasználói rétegek alacsony igényeivel és iskolázottságával, pofon egyszerű a megoldás. Meg kell válogatni az embereket, akikkel interakcióba kerülsz. Ugyan úgy, mint a való életben. Ez sem túl bonyolult. Csak sokan saját sivár szociális környezetük miatt, magát a kommunikációs csatornát okolják. Ami egyszerűen belátható, hogy erősen hibás felfogás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szóval 3500 dollárért vásárolnak lájkot..
De, mi az a lájk?
(#12) Pug: Azt ugye sejted, hogy ez "az egyes emberekben iszonyt kiváltó" nem ingyen rakja szét a lábát, neked sem...
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
ne megyek neki is állok.
-
MZperX75
addikt
Ha ezt valaki így végignyomkodja odafigyelve...tudod mit ...kapja meg egye a fene!
-
F34R
nagyúr
Pedig ez mar nem is mostani , en mult heten valamikor kaptam mail-t, egyel tobb like-t kellett nyomni. Soha nem fogok nyerni de az eselyt legalabb megadtam magamnak
-
aAron_
őstag
tudtam... már meg se kellett nyitnom, tudtam, hogy ilyen fb like-olgatós mizéria lesz ez is
What is your ikigai?
-
KngAlex
tag
"Az árból már ejthető, hogy..."
Vajon mennyi az esélye, hogy piciny hazánkból kerül ki a nyetes?
-
stranger28
addikt
De éreztem, hogy megint rinya lesz a topikjában.
-
-FreaK-
veterán
válasz csiramokus #19 üzenetére
Igen, egy fórumtársunk. Épp azon a billentyűzeten gépelek most amit itt nyert
-
cacasz02
aktív tag
Nos a hexuson egy hónapra jut 4 global vagy eruropai nyeremény játék, nem kell regsztrálni, csak a nyereményekkel kapcsolatban kapok mailt, nincs like nincs fb. Szal máshol máshogy is megy.
-
jedis
senior tag
1. Nincs FÉSZBUKOM !!!
2. A mostani gépem kb. ilyen összetételű, úgyhogy minek még egy !!!! ! Ha komolyabb konfig lenne meggondolnám !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. a 2-es pont természetesen kacsa !Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
ledgeri
nagyúr
Nem, nem és nem!
Nincsen sehol sem leírva, hogy KELL hozzá! (olvasd el a szabályzatot!)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bolvar
senior tag
válasz fatallerror #2 üzenetére
És nem utolsó sorban szabálytalan is mivel a face alapszabálya kimondja a face funkcióik tilos ilyen célra használni erre vannak az appok...a szervezők is utánanézhetnének ennek és írhatnának egy appot...
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
zsombor222
csendes tag
-
stranger28
addikt
válasz zsombor222 #30 üzenetére
Ne győzködd már őket 'zmeg, nyerni akarok.
-
JoolsNOS
veterán
A crysis gépet sajna nem nyertem meg, na majd ezt
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Mercutio_
félisten
De ezen már nem fog szaggatni a fácse ugye?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
huskydog17
addikt
"Az AMD, a Mass Luminosity és a Gaming Tribe ennek megfelelően indított egy nyereményjátékot, melynek kapcsán a nevezők között egy közel 3500 dolláros PC kerül kisorsolásra, természetesen rajta a Tomb Raider 3 című programmal."
Azt a 3-mas számot ki kéne venni. A végén még valaki azt hiszi, hogy a 3. epizódhoz adnak egy ilyen konfigot.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
ledgeri
nagyúr
válasz zsombor222 #30 üzenetére
Ó akkor láttalak (korábban, névként)!
Milyen, és mennyit kellett fizetni ha kellett (vám stb...)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Knight666
aktív tag
Ez már a 2. ilyen hír, úgyhogy rutinosan a végére ugrottam megnézni a feltételeket .
Egyébként szerintem maradinak hívni igazságtalan valakit, aki elvből nem használja a közösségi oldalakat. Én inkább paranoiásnak és/vagy aszociálisnak mondanám magam . -
Andrash22
csendes tag
Mikor lesz a sorsolás?
ill a crysis 3 nyereménysorsolásról tudtok vmit? -
pilu85
őstag
2 iylen kártyához kevés lesz a proci...
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
trufa12
addikt
mikor van vége az előző nyereményjátéknak?
meg ennek?Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
törölt tag
tudom hogy le tudom szedni. azt is tudom hogy nem ingyen adják. azt viszont továbbra sem értem, hogy pl mennyi marketing értéke van egy like-nak, mondjuk egy olyan játékkal szemben, ahol a kérdések megválaszolásával kvázi irányítottan felkelthető a figyelem pár céltermék iránt. jah hogy ott olvasni meg keresni kellhet, meg akár gondolkozni is. így viszont gyűjtenek pár like-ot, aminek a fele ugrik a végén legalább, a többi meg kigyilkolja majd a feedből előbb utóbb... nem vagyok marketinges, de egy pár szép számon túl amit a főnöknek lehet villantani ezeknek nem látom értelmét. aztán lehet hogy pont ezért nem vagyok marketinges...
-
kpal
nagyúr
FB-n is lehet jelentkezni játékra .
-
ment nekik a lájk, ha megnyerem a gépet, ígérem lájkolva is marad és ph tesztre bocsátom a gépet
Congratulations! Your Gaming Tribe account has been successfully created, and you have been entered into the Massive Tomb Raider Giveaway!
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
válasz djculture #49 üzenetére
ha már a facebookot használom, akkor kb tök mindegy.
amúgy, ez persze teljesen személyes vélemény, de mi is történhet? te jóég, megtudják hogy nincs barátnőm. na most mi lesz? felhívnak és megkérdik? küldenek egy csajt? Amúgy jogos, de mégis, mi történhet?Amúgy a facebookban, ph-ban miért is bízunk meg, az AMD gamingben miért nem?
de nem baj, kevesebb résztvevő, több esély nekem[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
- Virpil VPC WarBRD Base + WarBRD Grip
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest