Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ralikrossz például, hivatalos licensszel.
Na meg aki szeret csak úgy lazán vezetgetni, annak a Dirt Rally nem opció, a Dirt 3 meg már 6 éves. -
Gainka
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hátha hoznak vissza egy kicsit a ralis életből, arra gondolok hogy a 3 valószínűleg azért nem jön be sok embernek mert csak tolod a pályákat egymás után semmi extra, (na meg azok a huye háromszögek) és nem azért mert maga a verseny szar. A 2.-ban volt ez a kis garázs filing, lakókocsi stb, sokan nem hiszik, de jobban bele éled magad még ha erre nem is figyelsz oda. Ezért is jött be nekem nagyon a nfs pro street, meg volt az a kis hangulat/filing hogy itt egy verseny nap van, mig a shiftekben semmi nem fogott meg.
Valószínűleg ezért nem játszok 3 versenynél tovább a project cars-al meg más hasonló játékkal sem.Na most volt itt valami kis video a verseny elején mintha több minden történt volna, ha ebbe az irányba visszatér a játék akkor az csak jó ehet.
-
raskolnikoff
őstag
Valahogy a 2 óta nagyon más irányt vett az egész. Még az első az teljesen rendben volt. Aztán jöttek az uncsi repetitív pályák.
A Rally nagyon kellett, de ezen a Dirt 4-en meglepődtem. Persze megüt egy szintet, Codemasters, de van-e benne valami új? Vagy csak épp annyi mint az EA-s sportjátékoknál?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Miért ne lenne? Nagy siker volt mindegyik része. Nekem is talán a kedvenc játéksorozatom kb 15 éve, 1000 órát tuti beleraktam már.
-
raskolnikoff
őstag
Tényleg van rá igény?
-
D.Va
őstag
khm...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Érintetteknek:
-
J.varga7
tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Örülök, hogy segíthettem

-
wjbhbdux
veterán
Tévedés hogy a GFWL megszűnt volna, működik a multiplayer és az achievementek is. MS oldaláról új kliens, lehet hogy a 2 lépcsős azonosítást ki kell kapcsolni MS accounton mert azt nem kezeli, aztán megy az még Win10 alatt is.
most is vannak fent páran:
-
.LnB
titán
Annyira jó az idei Yaris WRC hangja! Itt egy vidi róla: [link] Előbb jön egy C3 úgy linkeltem a videót, hogy legyen összehasonlítási alap.

-
-
.LnB
titán
Jobb minőségű gameplay: [link]szerk.: Jobban megnézve ez szinte ugyan olyan minőségű mint az előző. sry
-
wjbhbdux
veterán
facebookon irták hogy választható a dirt3 meg a rally irányítás is, mind2 továbbfejlesztve. Kris Meeke és Petter Solberg segíti őket.
-
tyaty1
tag
Én speciel arcade autós játékokkal nem is tudok játszani, csak azokkal amiknek nagyjából rendben van fizikája, és azt is csak kormánnyal, mivel csak úgy tudom vezetni az autókat a játékokban, mint valós életben.
(És azok közül is azokkal, amik futnak XP-n mivel gameport-os kormányom van.)
-
D.Va
őstag
A Red Bull játékoldalán van egy friss részletes riport a fejlesztőkkel, ott azt írják hogy a fizika marad a Dirt Rally által kitaposott ösvényen, de továbbfejlesztették, illetve állítható lesz, hogy aki gamepades konzolos arcade élményt akar az is játszhasson vele, de aki szimulátorrajongó, az beállíhatja majd úgy is a fizikát hogy sim-es legyen...
Itt a teljes riport amire a fejlesztők válaszoltak, sok érdekes infó van benne! -
Shodan
őstag
Amíg nem törlik: [link] DiRT 4 Off-Screen Gameplay
Azt hiszem ez a video mindent elmond. Ez egy arcade játék lesz , ennyi.
-
gabber01
addikt
Persze, hogy összehasonlítom, hiszen a szimulációnak az a lényege, nem? Szimulálja a valóságot, akkor szimulátor egy szimulátor egy sim ha minél közelebb van a valósághoz.
Nos, erről sajnos nem beszélhetünk. Max egy fél-arcade-fél-sim az egész.-RARA-: Persze, én is tudom, de az csak egy példa volt. Az egész videóban rengetegszer meg lehet figyelni ezt folyamatosan, kevésbé trükkös részeken is. Kicsit odébb van egy hasonlóan lejtős hajtű előtti rész, (amire külön felfigyeltem hogy a játékban a tag már előtte keresztbe csúszott és közben fékezett!) ahol már jó előtte szép óvatosan, finoman fékez az öreg, pedig ott tényleg száraz az út, hiába hideg.
-
D.Va
őstag
Nem vagyok szemellenzős, de ne felejtsd el hogy amin loeb megy az közel sem száraz bithumen, hanem hideg nedves havas, sok helyen esetleg jeges út, amin nem lehet küldeni, hóban sokkal gyorsabban lehet haladni mint azon a monte carlo szakaszon ott a videón 12:00-nál... az ott egy elég trükkös kondíció...
-
.LnB
titán
Ennyit a "megfontolt" vezetésről: [link]
Vagy ez: [link]Na, de én nem mondtam, hogy ez valós szimuláció. Életembe nem vezettem még hasonlót se. Másrészről meg tényleg összehasonlítasz egy játék videót a valósággal? Egy játékot annyiszor kezdesz újra amennyiszer csak akarsz. Lehet ha a való életben ennyi lehetőségük lenne rontásra, akkor ott is így mennének.

-
gabber01
addikt
Persze, de a szöges gumi nem tesz csodát, és a murvás út megint nagyon távol áll a száraz úttól, mint ami a videóban van kb. végig és Loeb még azon sem megy olyan őrült módjára, mint a játékban a havas úton a csávó. Ne legyünk már szemellenzősök. Amiket mondtam 100%-ig állnak.
-
D.Va
őstag
Nem dobja el, havas úton szöges gumival mennek, a profi pilóták azt mondják nagyon könnyű havas (nem jeges!) úton menni, szinte ugyan olyan mintha laza füldúton murván mennének...
Itt maga az öreg Colin magyarázza a rally-s vezetési technikákat... Főleg hóban és murván a profik mindig úgy vezetnek hogy a gáadással együtt folyton fékezgetnek, ettől olyan sima, gördülékeny, kicsit driftes ez vezetési stílus...
A Monte Carlo meg egy külön világ az összes többi futamhoz képest, ott még a profik is nagyon megfontoltak sokszor, mert ott sokszor a szerencsén múlik, oda egyszerűen nincs jó gumi, oda sem a szöges sem a normál gumik nem jók, mindenki csúszkál mert sokszor szín jég az út...
-
gabber01
addikt
Nem tudom, hogy csinálja a csávó, de ez elmebeteg. Kanyarodás, csúszás közben, hajtűkanyar előtt belefékez és kb. 20m-en beletapad neki... Nekem meg csúszkál össze vissza
Vicc. Ilyen nincs a valóságban, úgy eldobná az autót, mint a szart ilyen havas úton.Nézzük már meg pl. ezt a valós videót. Még szárazon is sokkal megfontoltabban vezet, és Loeb-ről van szó.
A Dirt-ben minden elnagyolt, a gyorsítások, lassítások, az autó meg csúszkál mindenfele mintha muszáj lenne, alig érezni, hogy az autóknak súlya van.
Félreértés ne essék, sokat játszottam vele, és élveztem. De idővel rá kellett jönnöm, ami közben mindig ott motoszkált bennem, hogy annyira mondják, hogy ez maga a rally, meg mekkora sim, közben meg nagyon távol áll ez az igazságtól. Sajna ez van.Egyébként ha már Dirt 4. Legalább a grafikán pofozhatnának most már vmit...
-
D.Va
őstag
Szerintem nem néz ki szarabbul, csak más a grafikai stílus meg a fényefektek, a bevilágítás..., sőt sok szempontból fejlettebb a Dirt Rally.... (persze ehhez kell az ultra grafika...)
Azért Dirt 4 esetében van némi bizakodásra okot adó kép... ez elég jól néz ki:
(ez is inkább realisztikus mintsem mese jellegű színes szagos mint a Dirt 3...) -
D.Va
őstag
Azért az elég fun hogy Meeke és Petter Solberg saját generált pályái külön megjelennek majd a játékban és le lehet majd győzni vén rókák idejét!

Plusz ez a szakaszgenerátor elég jó buli, mert így nem unja meg az ember a sokszor betanult pályákat... ráadásul igazi rally feeling lesz, mert ismeretlen szakaszok lesznek... pl online meccseknél....
És a legjobb generált pályákból a fejlesztők is fognak válogatni online event-ek során...
-
Ventur@
senior tag
DiRT Rally-nak azért volt/van sikere, mert az ilyen stílusú játék iránt már ki volt éhezve a nép. Jó kaptál WRC 3-4-et, meg Sebastian Loeb Rally-t, de hát azok olyanok is voltak. Itt a WRC 5 és még mindig nem fogott el a "ez kell nekem" érzés. DiRT Rally-nál meg úgy nyomtam a Buy-ra, hogy megnéztem a Subaru-s videót, meghallottam a hangot és kész voltam.
RBR óta nincs egy normális rali játék és ez akkor nagyon kellett már.
"Ezért kicsit érthetetlen most a dirt4 vonal." Számomra viszont nem, mert ez a következő a sorozatban. Ez nem DiRT Rally 2 lesz, hanem tényleg a DiRT sorozat folytatása. Mindenből kapsz egy kicsit, de nem sokat. Ezért lesz 3 szakág benne
.Amit nagyon sajnálok a DiRT Rally-nál, hogy nem jött több RX tartalom. Pedig ez nagyon kellett volna. A legdinamikusabban fejlődő szakág, emellett látványos, hangos és tele van nagy nevekkel. Még is mostohán bánnak vele.
Szóval, ha lesz Skoda benne és sok RX tartalom, akkor az első sale-nél be is húzom
. Addig meg várok, hogy mik a reakciók. -
Shodan
őstag
Szerintem a Dirt Rally esete más volt.
Tökéletes fejlesztési utat járt be, de inkább side project volt a codemastersnek.
Megjelenése előtt szinte tényleg semmilyen info nem volt róla. Nem volt hype, nem volt reklám, nem volt trailer, nem volt bejelentés. Egyszer csak ott termett. Early Access, folyamatos fejlesztés és tartalom nagyjából a felhasználók igényeit figyelembe véve, majd multiplatform, vr stb. Szóval így kell ezt csinálni.
De ekkora sikerre sztem nem számítottak, mármint hogy ennyire kinövi magát.
A Dirt 3 hoz képest persze így is elhanyagolható eladásokban. De sztem ezzel inkább azt tesztelték hogy mennyire van igény egy ilyen játékra, mennyire van közönsége.
Betaláltak vele.
Ezért kicsit érthetetlen most a dirt4 vonal. De ha az egész csk egy teszt volt akkor érthető hogy így implementálják az ott szerzett tapasztalatokat és terítik azt egy nagyobb közönségnek.
Nagyobb hype, nagyobb eladások, több pénz.@svensson: Igazad van összefoglalhattam volna kultúráltabban, csak kicsit felment a pumpa, mert nem ezt vártuk.
@GalaHUN Sajnos hiába off a Ken Block , ha látszik hogy a rally a játékban megint kicsit háttérbe szorul.
5 ország nagyon kevés, abból ráadásul egy Michigan, ahogy látszik hogy megint USA irányba mennek.
A promózott kocsikból is látszik hogy itt valószínűleg a wrc felejtős. A wrc 2017 meg méginkább. Az Evo VI behozatala miatt megbocsátható
de ez csak 1 autó.
RX-ben is kevés az 5 pálya. Ezt se értem pedig náluk vannak a licenszek és mások is jönnek fel ebben lásd project cars 2. -
Ventur@
senior tag
Ugyanígy jött a DiRT Rally is
. Arról sem volt semmi infó, hogy készülne valami, aztán csak az fogadott a megjelenés napján a Steam-en, hogy DiRT Rally Early Access now....és már nyomtam is a buy gombra
.Ennél valahogy nem fogott még el az inger, hogy ez nekem kell. Bár, ha Skoda-t tesznek bele (Octavia WRC, jó durrogós hanggal
), akkor elgondolkodok rajta
. -
.LnB
titán
Remélem lesz benne szimulációs opció is, legyen csak olyan nehéz mint a Dirt Rally
Annyira jó mikor minden kanyarért meg kell küzdeni a kocsival.
Csodálom is azokat, akik úgy mint én, minden segítség kikapcsolásával, de mégis annyira szépen és gyorsan tudnak menni (Pl: [link]). Én kikapcsolok mindent aztán próbálkozom, élvezem. Nyerni se nagyon nyertem benne rally-t, max szakaszt. Még is élveztem. Sajna sokat nem tudok játszani vele mert hangos a kormányom. Szeretem, és élvezem a Forza Horizon 3-hoz hasonló arcade mókát is. De ha választani lehet akkor inkább folyjon rólam a víz miközben játszom. 
Ma ha hazamegyek nyomok is 1-2 szakaszt szerintem, rég játszottam már vele.
-
30z.Samu
titán
Régen a Colin MacRae Rally 2-vel mennyit toltam, Te jó Isten! Megvan a Dirt 3 meg a Showdown, de azokhoz hozzá se szagoltam.

-
PRO_KoRa
tag
Nem tudom miért sírtok a GFLW miatt, ez mindíg is működött, és nem szükséges .dll el szórakozni tudtommal, hogy játszható legyen a játék.

-
PiTM0N
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát, ha jól tudom a showdown jött a 3 után és a dirt rally előtt.
Ráadásul a Showdown irányítása szinte ugyan olyan assistok nélkül, mint a D3 mindegyikkel bekapcsolva. Ami szinte teljesen olyan mint egy GTA vagy jobb NFS.
De ha az nem volt elég valakinek akkor még bekapcsolhatta a segitsegeket abban is, és akkor már tényleg szinte robot pilótán ment minden.
Most akkor annál is könnyebb kell? Mert a 3 sem szuperfas*a szim, amolyan kellemes átmenet inkább szerintem.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hoppá!
Amíg a pesszimista verziókon pezsegtünk megjelent pár új infó:
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=29918&news
Úgy tűnik Ken-barátunkat elfelejthetjük, és a nehézségi szinttel és segítségekkel is variálnak picit, úgyhogy talán mindkét oldal megtalálja majd a számítását.
Egy picit megnyugodtam...

-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Teljesen megértem Shodan álláspontját, egy picit gondoljatok bele szimes szemmel!
Azoknak aki rally szimulátorral szerettek volna játszani (most ne menjünk bele teoretikus vitákba a szimulátor mibenlétéről, csak egyszerűen fogadjuk el, hogy a Dirt
ally hellyel-közzel az) az elmúlt évtizedben (!) az RBR-en kívül nem volt alternatíva. Szép-szép hogy lelkesen foltozgatta a közönség, de marhára ki volt éhezve mindenki egy új rally-szimre.Ekkor robbant be a semmiből a Dirt
ally és mindenki letette tőle a haját, annyira jól sikerült már a kiadott early-acces verzió is (Személyes élményem csak annyi, hogy reggel 9 felé olvastam a hírt a neten a melóban, kapát-kaszát eldobva rohantam haza, és éjfélig nyomtam PC-n!) Remek pályák, kellő mennyiségű autó, kiváló modellezés és KIHÍVÁS mert a perverz szimesek azt szeretik! 
Nyilván ez sem hibátlan, sajnos a fizikia-engine azért butulgatott folyamatosan, de ugye a sivatagban szomjazó sem finnyáskodik, ha nem pincehideg pezsgőt talál 5 nap kóborlás után...
Ugyanakkor az árkád-autós/rallys játékok kis túlzással folyamatosan jöttek az évek alatt. Tonnányi NFS, Grid, Horizon, Crew, a porosabb oldalról meg a WRC sorozat, Sebastien Loeb és társai. Tehát akit csak az érdekelt, hogy (rally) autóban lazán csapathasson annak bőven volt rá lehetősége bármelyik platformon.
A Dirt4 árkádosításával se lenne baj, ha egy nagyobb fejlesztőcsapat és/vagy kiadó állna mögöttük és reménykedhetnénk benne, hogy ezzel párhuzamosan fut egy D
2 fejlesztés is, de sajnos nincs így...
A Codi egy kis csapat, ráadásul az elmúlt pár évben nem is ment nekik valami fényesen, szóval most tuti hogy jó hosszú időre parkolópálya a komoly rally-s rész és megint ugrálhatunk homokdűnék között, meg dzsímkanázhatunk orrvérzésig, hogy jusson egy pici rally is a karriermódba, ami meg le lesz butítva, hogy a tömegek is végigvergődjenek rajta. A D
-hez meg nyilvánvalóan nem jön több tartalom.No, ezért vagyunk kicsit szomorúak...

A kormány-igényről meg kár panaszkodni, ez egy szimulátor (lásd első bekezdés) azt meg nem lehet mással irányítani. Pályaversenyző vonalon jó példa az Assetto, vagy a Project Cars ahol szintén szenvedés a kontival játszani, billentyűvel szintén. A konzolos "félszimeket" (ismét hanyagoljuk a teoretikus vitákat) mint a Forza vagy GT már egész jól lehet, de ezeket kifejezetten kontira írták, adott esetben a kormánykezelés kárára...
Valószínűleg ugyanígy reagálna a repszimes-közösség is ha kitalálná mondjuk az 1-C Company ( az IL-2 Sturmovik fejlesztői) hogy mostantól nem kell joy-hotas-rudder kombó az új programjukhoz mert World of Airplanes szintjére butítják majd a fizikát...
Egyszóval megértjük az árkádvonal lelkesedését is a Dirt4 után, de nekünk nincs más játékszerünk, nektek meg lenne, úgyhogy hagy legyünk egy picit önzők...

-
Gainka
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Mi bajotok van a Gymkhana-val? Én azt éltem a legjobban.

Ara senki nem gondolt hogy a mai világban simán be lehetne épiteni a játéka az árkád és a simulator nehézségi fokokat? Most nem ara gondolok mikor segít fékezni a kanyarokban.
(#50) GalaHUN Én pedig azért vagyok szomorú mert van egy dirt sorozat amit szeretek, aztán mikor végre kijött a dirt rally kiderült hogy hiába vártam rá mert játszhatatlan.
-
PiTM0N
tag
Sokan írjátok, higy legyen árkádosabb...
Ki az aki szerint a showdown irányítása jobb volt mint a 3-nak?
Olyan rossz volt majdnem mint egy GTAnak. Legyen még árkádosabb annál is? Az szerintem nem baj, ha a játék túl nehéz nem ideális perifériával. (Nem is fájlalják sokan, hogy PCn milyen nehéz a CS:GO pl xbox controllerrel)Amit én nem szeretnék, ha folytatódna a képi leépítés. Meg az is jó lenne, ha balanszolnák kicsit az effekteket. Nem sok értelme van szép por meg hó felhőt alkotni az autó mögé, ha a másik játékos csak simán kikapcsolja a particle effectseket.
-
J.varga7
tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Sziasztok,
Nekem Steam-ről még megvan a DiRT 2, mert régebben megvettem.
Amit most leírok, szerintem nem számít kalózkodásnak, hiszen nem játék töréséről beszélek, hanem egy félhivatalos javításról, és mivel a GFWL már nem létezik, sokan szeretnének megszabadulni tőle, hogy újra játszhassanak a DiRT 2-vel.A napokban láttam egy fórumot, ahhol egy srác belinkelt egy átírt xlive.dll-t amit egy másik játékhoz, a Bulletstormhoz adtak ki. A lényeg, hogy a DiRT 2-vel is működik, a mentés is működik, és nincs szükség a GFWL telepítésére. Kipróbáltam, nem jelzett a vírusírtó, és tökéletesen megy az eredeti steam-es DiRT 2, csak telepítéskor meg kell szakítani a GFWL telepítését.
Itt elérhetitek, természetesen, csak saját felelősségre
de nyilván nem steam-es verzióval is működik. Virágbolti verziót nem próbáltam.Ja, és itt a steam fórum linkje bizonyítékként, nem kell mást tenni csak bemásolni a linkelt zip file tartalmát a telepítési mappába első indítás előtt.
Jó DiRT 2-zést, megint!

-
Rodi 4.80
senior tag
Akinek baja van a billentyűzettel, vegyen kontrollert (ha már kormányt nem akar). vagy xbox speed wheelt, nagyon faxa!!!
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Shinjike87
üzenetére
Igen, jó. Sorolhatjuk azokat a rallys címeket, amik nála is jobbak, de én konkrétan csak 1-et tudok
. Pályás játékokat meg felesleges volna ide keverni. Egyébként nem volt annyira szörnyű: XXI. századi törésmodell, Montén markáns különbség volt hó, jég és aszfalt között, s a beállításoknak is elég jelentős szerep jutott. Nyílván ettől még csak nehezített sínautózásnak tűnt, mert a Codemasters lusta új motort fejleszteni a játékai alá: mindig ugyanaz az alap jön, csak más körítéssel. Az arcade Dirt játékok fizikájából még így is sokat hoztak ki. -
speed471
aktív tag
Reméljük nem lesz tele hibával mint a dirt 3!

Várjuk
-
Atmo
senior tag
Na ez igazán jól hangzik, a dirt rally csak hardcore júzereknek való volt, a dirt 3 viszont remekül sikerült.
-
Nekem még anno a Colin McRae Rally 2 és a sima Dirt 1 tetszett. Mind a kettő más volt, de a játékélménye számomra messze ezeknek volt a legjobb. A Dirt 1-ben újdonság volt az offroad rész, mint a truck trophy, vagy buggy verseny, de jó volt a pikes peak is, az idegesítő Gymkhana nélkül. Épp ezért nem tetszett a többi rész. A Dirt Rally nekem kimaradt, egyelőre elég gépem és kormányom sincs hozzá, hogy kiélvezzem, de ettől függetlenül örülnék, ha a Dirt 4 visszatérne az első rész gyökereihez. Meglátjuk.

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Köszi, de én játszani szeretnék amit közben élvezek is, nem pedig szenvedni.Remélem Dirt 2 szintű irányitása lesz.
-
james001
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Nevezz puha pontpontpontnak de nekem nem volt a játék élvezetes ettől hogy mindenképp a valósághű vezetésre mentek rá és a nehézségre. Dirt 3 volt talán az utolsó jó rally játék amivel játszottam,egy Sebastian Loeb Rally pl szerintem borzalmas volt,WRC 5-nél meg már a demótól hányingert kaptam. Nem azért mert nem volt elég valósághű,hanem mert nem kaptam vissza azt az "élményt" & "érzést" mint pl. egy Dirt 3 esetében. Szóval szerintem pont hogy egy normális rally játékot nem kaptunk mi casual playerek,csak szimulátornak tűnő hibrideket meg magát a "császárt". Ezért is leszek kíváncsi a Dirt 4-re remélem visszatérnek az árkádos vonalra.
-
milapsy
aktív tag
hirtelen felkaptam a fejem hogy hoppá hűűha ezaaaz! aztán látom hogy dirt 4
hmmm.. ez nem dirt rally 2
pedig jó lenne 
-
Shinjike87
aktív tag
válasz
Feketelaszlo
üzenetére
Jó a fizika? Szeretem a játékot , de sikerült már borulnod benne? Kartondoboz szimulátornak hívnám.
-
Shodan
őstag
Gondoltam hogy nem jön le...
Igen mindjárt megyek is a repülősszimes topikba írni hogy kurva balfasz vagyok hozzá és még botkormányom sincs, nem lehetne ezt egyszerűbbre megcsinálni igaz hogy nektek van 2 gametek, repülös arcadeból meg van 200.
Szerintem a köv repülőszim legyen inkább arcade Ti meg vegyetek magatoknak repülőt ha ennyire tetszik nektek.Csak azok panaszkodtak a dirt rallyra akik nem tudták hogy mi ez mert a 2-3 gymkhana mittudomén miken nőttek fel és ettől is ezt várták. Egyébként a dirt rally még mindig nem szimulátor.
-
_drk
addikt
LOL!
Remélem azért pár fifás be ír hogy közülük ki játssza le a valós időt. Szoktam fifázni haveri társaságba 4-5 perc az átlag félidő. De már 5 percnél érződik hogy sokáig tart és a többiek már nyűgösek mikor jönnek!

A másik hogy ha beletennének egy nehézségi szintet ez lehet orvosolná a problémát. De kb 3-4 óra után joyyal láttam hogy ez esélytelen lesz akkor azért eléggé elment a kedvem.
Rendszer követelménynek meg beírni hogy kell hozzá a Nagyon drága kormány az kb olyan mintha kötelező lenne a Gtx 1060-as 100k-s kártya...
Szerintem rengetegen panaszkodhattak, azért is nem Dirt rally 2 lesz! -
Feketelaszlo
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Attól, hogy a kocaplayereknek nehéz, a Dirt Rally még nem volt szimulátor. Jó volt a fizika, látvány, stb. de ahhoz, hogy maradandót alkossanak, az is kéne, hogy hogy jöjjön hozzá folyamatosan friss tartalom. Ezzel a hírrel meg gyakorlatilag hivatalosan is bejelentették, hogy ilyen nem lesz (bár eddig se nagyon volt). Mehet mindenki vissza RBR-ezni, a franciák már hegesztik a 2017-es modjukat. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy kiküszöbölhetetlen szemléletbeli különbség van aközött, mikor valaki jó rallyszimulátort akar csinálni, meg aközött, mikor valaki ezzel sokat akar keresni. Nincsenek csodák, a Codemasters abból él, hogy 1,5-2 évente beszedi a 60 dollárt a játékosoktól egy mégszebb/mégjobb/mégújabb címért.
-
Shodan
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Arra fel hogy mivel ezt fejlesztik tudod a másikhoz nem jön új tartalom. Így minden gyorsaságin már csukott szemmel végig megyek.
-
Shodan
őstag
Omg, Én nem értem az ilyen embereket komolyan mondom. Igen ezért nevezik rallynak!!!
Ha például én fifázni szeretnék, de unom a 90 perces meccseket és nehéznek találom, azért véletelenül se szeretném hogy a játékba legyenek 5 perces meccsek, kisebb pályák stb. vagy rögtön szabályváltoztatás
Ugyanis ettől foci a foci!!!
(ui mielőtt belekötne bárki is gondolom hogy lehet állítani, de nem érdekel a foci csak egy példa)68millió játék van amiben arcadba versenyzhetsz. Nekünk ez az 1 ! értelmes rally játékunk volt az elmúlt sok év alatt.
Az ilyenek miatt viszont már ez se lesz...."100 ezerből meg már tényleg inkább Ladát veszek és ki megyek vele a hegyre..."
ja igen ez tényleg pont olyan.Én meg 4900ftból veszek repüljegyet európán belül, nem akarok mig29-est vezetni.
Kb annyi köze van a 2nek egymáshoz mint amit leírtál...@svensson Te meg vegyél mig29-et!
-
_drk
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Jó persze veszek egy kormányt! Bemegyek a kormányos topicba és 100 ezer alatt nincs normális!
Milyen játékkal tudok játszani vele? Sok normális játék nincs is. Ti azért sírtok!
MI meg azért mert sima autós játék se sok van.
100 ezerből meg már tényleg inkább Ladát veszek és ki megyek vele a hegyre...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Pont a Gymkhanát sikerült kifelejtened...

-
huskydog17
addikt
Na ez a hír engem is meglepett, abszolút nem számítottam rá. Az igaz, hogy a Codies az elmúlt 1-2 évben nagyon csendben volt, hiszen eddig se a Dirt 4-ről s egy új Grid-ről nem lehetett hallani. Most megtörték a csendet. Kíváncsi vagyok, hogy vajon ez már az új vagy még a régi EGO motorra fog épülni. A screenshotok alapján én inkább a régi motorra tippelek.
A széria legjobb darabja az én szememben a Dirt 2 volt, de sajnos abból nem szedték ki azt a fos GFWL-t, így használhatatlan. A 3. rész önmagában nem volt olyan rossz, de több súlyos probléma volt vele:
1. Gymkhana
2. Nem volt megfelelő díjazó rendszer, így motiváció sem volt a jobb időkért, sőt néha a versenyekhez sem
3. Gymkhana
4. Nem lehetett autókat vásárolni és fejleszteni
5. Gymkhana
6. Nagy részt sz*r zenék (az én ízlésemnek)
7. Gymkhana
8. A 2. részhez képest nagyon unalmas és csúnya menürendszer
9. GymkhanaHa ezeket javítják, akkor érdekelni fog a 4. rész, vagyis én egy egyfajta "új 2. résznek" örülnék a legjobban, mert az zseniális volt! Nagyon szomorú, hogy a Codies nem javította ki a saját hülyeségét (GFWL) és emiatt játszhatatlan a Dirt 2. A 3. rész nem igazán motivált a fentebb említett pontok miatt, de még így is végigvittem anno.
-
Gainka
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
+1 Remélem nem véletlen lesz Dirt 4 a neve.
(#25) -RARA-

-
D.Va
őstag
Az év híre!!! Ettől jobb hír idén mér nem érhet!

-
Logen88
aktív tag
A 2. rész nagy kedvencem volt. Egy hasonló DiRT game érdekelne, ami szórakoztató, hasonló hangulattal és gymkhana hülyeségek nélkül.
-
sebgutkopf
őstag
Ne legyetek már ilyen puha .... !

Komolyan arcade-ot akartok egy igazi csapatós élmény helyett? Féltek a kihívástól meg az adrenalintól?Elégedjetek meg az NFS sorozattal a rally műfajt ne tegyétek már tönkre. Elég a sok wrc és dirt 1-3 borzadálya.
Értelmes rally sim-re az RBR után 11 évet kellett várni, hogy jöjjön a dirt rally, míg ti kaptatok ez alatt vagy 7-8-at. Nehogy már évtizedente 1 rally szim legyen porondon.Ha a dirt rallyt tovább fejlesztenék további pályákkal (valódi) és kocsikkal és néha kapna egy patch-et, akkor felőlem jöhet évente az arcade, csak tartok tőle, hogy nem ez lesz.
-
Bandit79
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mi értelme egy arcados rallynak ,pont a lényeget veszíted vele...(végül is ez nem csak rallyra vonatkozik ,hanem bármilyen komolyabb autós játékra.Kormány nélkül komolytalan)
Aki rallyzni akar az vegyen egy kormányt, más különbem akár az NFS-el is játszhatna ,vagy Gridezhetsz is ...
Sokat nyomtam anno a GRid-et, jó volt ,de az egy jobbra-balra játéktermi game, -
winbox
senior tag
Na ez a hír feldobta a napom. le kell nyárra hozni a padlásról a logitech momot

-
bindike01
aktív tag
Köszi a hírt!!
-
Gyula84
veterán
nah egy autós ami érdekel

-
Bjørgersson
félisten
Ha egy arkadosabb Dirt Rally lesz, johet.

-
james001
veterán
Dirt Rally szerintem is túl nehéz lett,ahogy a PS4 topikban írták egyszer "ez a versenyzős játékok Dark Souls-a"

Én is inkább egy árkádosabb könnyen kezelhető rally játékot szeretnék. Nekem a 3 is tetszett,igaz a Gymkhama-s hülyeségek annyira nem illettek bele,de azért egyszer jó volt. Aztán a Showdown meg... Na azt hagyjuk is inkább
-
ledgeri
nagyúr
Várós de nem lesz meg..
-
copass
veterán
feltételezem hogy lesz X elem amiből össze lehet pakolni egy szakaszt. kb mint a trackmania-ban.
"Én annak örülnék, hogy a vállalkozó kedvűek valódi rally szakaszokat tudjanak lemodellezni."
ennek a végeredménye egy játszhatatlan fos lenne. elég bonyi egy pályát "lemodellezni" jól. -
_drk
addikt
Itt is érdekes a számozás!
Bár a borítókat megnézve már a Dirt 3-ön nem volt feltüntetve a Colin név, míg az 1-2-őn igen.
Lehet így akarták szépen eltüntetni a nevet.Minden esetre én örülök hogy ezt a folyamatot viszik tovább! A kettő mai napig nagy kedvenc! A 3 az már túl sok volt.
A Dirt Rally meg túl nehéz, irgalmatlan hosszú pályákkal ahol nehéz nem hibázni. Azt éreztem ide kormány kellene de csak ezért nem veszek egyet.
Arcade-osabb game lesz remélem. Főleg hogy a Forza milyen sikeres. -
copass
veterán
-
.LnB
titán
Bizakodóbb lennék ha Dirt Rally 2 lenne a neve.
-
james001
veterán
Hát ez tényleg a semmiből jött
Kíváncsi leszek 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- LEGO klub
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Filmvilág
- OpenMediaVault
- Viccrovat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na meg aki szeret csak úgy lazán vezetgetni, annak a Dirt Rally nem opció, a Dirt 3 meg már 6 éves.

Annyira jó mikor minden kanyarért meg kell küzdeni a kocsival.

A Codi egy kis csapat, ráadásul az elmúlt pár évben nem is ment nekik valami fényesen, szóval most tuti hogy jó hosszú időre parkolópálya a komoly rally-s rész és megint ugrálhatunk homokdűnék között, meg dzsímkanázhatunk orrvérzésig, hogy jusson egy pici rally is a karriermódba, ami meg le lesz butítva, hogy a tömegek is végigvergődjenek rajta. A D