- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Plazma TV topic
- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
blade zte #23 üzenetére
Szerintem ez már off, úgyhogy odateszem, de ez mellett nem tudok elmenni:
Nem akarok neked menni kedves blade zte de ugyan mutimegmár nekem, hogy 3,5-5,2 colon, vagy akár egy kapacitív tableten te hogy produkálsz olyan 3D animációt vagy akár 3D rendert amiért fizet is valaki valamit? Itt ne egy béna kocka megforgatására gondolok... Mondjuk nyomj egy ilyet és megveszem a droidod : [link] Nem egy nagy durranás de egy négymagos asztali pc 2 gb videó rammal és 8 gb rammal pontosan 13 órán keresztül renderelte a 640-es felbontástMit keres egy mobil vagy tablet hardver ezzel szemben???
Az igazadhoz legyen szólva, ha van egy bt billentyűd, legalább tudsz valami alap szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni, fapados powerpointot összerakni.... és egyébként minden remek MOBILRA és tabletre írt játékot futtatni, zenélni, netezni stb... de talán ez a kor még mindig nem az, amikor van egy bika kütyü a zsebedbe és minden téren elég az életben (nekem nem).
Bocsi, ez az én meglátásom, lehet kövezni.
-
quailstorm
félisten
válasz
blade zte #23 üzenetére
"Mondj egy funkciót, amit az android nem tud, egy 100k-s laptophoz képest."
Multitaskolni, HALADNI, és kényszeríteni a fejlesztőket hogy normálisan programozzanak.
Használtál már ARM gépen ubuntut? Mert akkor más lenne a véleményed a fostos droidról. Ha nem pumpálnák így fel azonnal elhalna, mert rossz alapelvre épül.
A napi teendőidet még egy Raspberry PI-n is könnyebb elvégezni debian 6-tal mint androidon s3-mal. És akkor nem beszéltünk egy OMAP4 vagy exynos 4 + ubunturól...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előzetes érkezett a Little Nightmares III-hoz
- Béta iOS-t használók topikja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro 16" M3 - Ajándék Magic Mouse
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest