- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-ger
tag
ez jó ötlet, bár kíváncsi vagyok hogy sikerül majd az árat tartani. a kindle fire is asszem darabonként 2-3 dollár veszteség az amazonnak. nagy harca lesz a Google Nexus tabbal.
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
big-J
őstag
amire MO-ra jut lesz az $400-500 is
-
Maateeo
aktív tag
Windows RT tabletet akarok! MOST!
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Meekrob
tag
Imádom az ilyen konkrét megfogalmazásokat: "...megtörjék az Amazon Kindle Fire dominanciáját, melyhez számos technikai trükk került bevetésre. Az egyik legfontosabb az energiahatékonyság növelése volt, mely révén a megjelenítők fogyasztása is drasztikusan csökkenthető, vagyis összegészében jóval olcsóbb komponensekből is építhetőek minőségi táblagépek..."
Ez kb ahhoz hasonlítható mintha az úszók célnak tűznék ki, hogy gyorsabban ússzanak ( bocsánat pont EB-t néztem) és így több érmet nyerjenek. Remek, de mitől is lesz olcsóbb pontosan? Mert energiahatékony? Lehet hogy én vagyok ostoba, de attól legfeljebb tovább húzza saját tápegységről... Vagy szoftveresen remekül optimalizált a dolog amitől egy régi crt-s megjelenítő is beszerelhető egy tabletbe? Mert energiaellátottság lesz hozzá?
Szóval ez egy olyan hír amivel szerintem konkrétan semmit nem tudtunk meg, amit eddig ne halottunk volna.
Vagy csak gonosz vagyok
-
Orton96
aktív tag
Ha télleg ennyi lesz akk be kell újítanom egyet...
-
törölt tag
nem úgy volt, hogy a win8-as táblák nem lesznek egy árkategóriában a jelenlegi táblakínálattal...?
egyébként jól hangzik, jöhetnek! sőt, ultrabook helyett jöhetnének ezek, ilyen kis billentyázetes dokkolóval, mint a Transformer. -
callmeakos
veterán
Jól hangzik
All→M8
-
musculus
tag
Hát, a Tegra 3 egy közepes Atom szintjét már-már majdnem eléri (grafikailag természetesen meghaladja), inkább multimédiás tartalomfogyasztásra, meg egyszerűbb weblapokon való böngészésre ideális - ha nem így van, majd valaki úgyis lehurrog.
Viszont kijelenthetem, hogy imádom az IT iparágat, irgalmatlan a verseny.
Most már ott tartunk, hogy az Apple is árat akar csökkenteni az ultrabookok miatt, a táblagépeknél meg esztelen minimálár-hajhászás folyik. Ezt szeretem.Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
Sn00PiG
aktív tag
Ennyiért ilyen tudással "IDEVELE" kategória lesz. Persze kérdés, hogy hogyan fog muzsikálni ICS és Win8 alatt...
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
- Hp mini laptop
- Laptop Töltö adapter BAZÁR, HP DELL LENOVO használt eredeti töltö
- HP D9Y32AA Laptop dokkoló, választható adapterrel.Illetve adapterek, DVI kábel.
- HP Odyssey 15.6-16.4 új noti ill. túra hátizsák (fekete piros, bélelt háttámlás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest