- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
etel89
csendes tag
válasz WongFeiHong #175 üzenetére
Átlagra értettem,nem rád. De ha úgy jobban tetszik,akkor a radeonok iránti unszinpátiát . De persze mindenkine megvan a maga joga ahhoz,hogy valamelyik gyártóval szinpatizáljon. Az egészséges márkahűség sosem rossz,csak tiszteletben kéne tartani,hogy másnak lehet hogy a másik gyártó jobban tetszik valamiért.
-
Remus389
veterán
válasz WongFeiHong #156 üzenetére
szamozasban mindenképp átláthatóbb az AMD, mondjuk 11.4 az 2011 április, 1 hónap egy driver
az nvidia meg ilyen 182.11 béta, meg 172.44 Így nevezi el, össze vissza
nekem is volt régen nvidiam, de én jobbnak tartom az amd-t, többet ad a penzedert, a képminőség is jobb, nincsenek driver csalások sem
de tőlem lehetsz nVidia párti, csak értetlenül állok az úgynevezett driver gondjaid előtt, én évek óta nem találkoztam ilyennel, és ami volt (3 darab ) azt is keresni kellett és javították is, az egyik pl pont pH hírben volt, megkerestem, bizony beállítások mellett reprodukaltam, és még akkor is nehéz volt kiszúrni
nálam az számítana driver gondnak , ha indokolatlan módon lassú, nem indul el, laggol, de ilyen nem volt
listát a problémákról nem kaptam, feltételezem csupán a hitvilagodban léteznek, kb 4-5 éve voltak érezhetően rosszabbak az AMD driverek, kicsit elavult vagy
két gpu-s megoldás pedig nvidia esetén sem túl jó, tehát azzal illene összevetni
Petx: óh persze, amíg mami veszi addig mindegy a fizetés
a benzinar pont rossz, hisz az világszerte emelkedoben van, mi köze hozzá, hogy az arabok mennyit emelnek? és még én ebredjek fel, mintha a benzinre menne el az összes pénzem. xD
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
válasz WongFeiHong #152 üzenetére
Ha tényleg olyan nagy hibák lennének a AMD driverral nem vennék az emberek.
-
Remus389
veterán
válasz WongFeiHong #152 üzenetére
szerintem semmi baj nincs a radeonos driverekkel, utoljára 5 éve vettem észre apróbb hibákat a 3850-el, azok is apróságok voltak
a 4850-el, ami 3 évig volt meg, nem emlékszem hibára, tette a dolgát ,szepen
az 5850-el sincs driver gond
megis milyen problemakra gondolsz? sorold, de csak azokat amik nem olyan regik és az egy gpu-s kartyakra értendő
volt egyébként két gpu-s csúcs geforce-od? azzal is ugyanúgy vannak ám gondok
szoval várom a listát
-
Remus389
veterán
válasz WongFeiHong #146 üzenetére
na abban nem a radeon a hibás, hanem hogy két gpu-s
lehet gtx 690-nél vagy 9800gx2 és tarsainal se jobb
ezért is jobb egy erős, de egy gpu-s megoldás
ahogy írod egy gpu-s radeonnal nem volt bajod, de ha mégis, ebbol miért is lehet a jövőre letudni a céget?
és ha 3 év múlva megbizhatosagban, árban és fogyasztasban is leiskolazzza az nvidiat akkor is?
azt se felejtsd el hogy a radeonok olcsóbbak, a penzedert pedig beleferhet minimális kenyelmetlenseg, mondjuk nekem nincs problémám...
-
Sondi1986
addikt
válasz WongFeiHong #146 üzenetére
De akkor nekem ne panaszkodj hogy a Tom Raider kifagy vagy akad stb. csak mert az nv olyan jó drivert tud írni.
-
Remus389
veterán
válasz WongFeiHong #136 üzenetére
szerintem nem szabad leírni egy céget, ha valamelyik régi terméke pl 2900pro nem volt neked jó, abból sajnos nem következik hogy egy 7970 vagy 8970 nem lehet jó, sőt jobb mint az aktuális nVidia
ugyanígy a 8800gtx nagyon jó volt a korában, igaz drága, de abból nem következik automatikusan hogy a 2013-as gtx akármi jobb mint a Radeon
szerintem buta gondolkodásmód az ilyen, mindig az adott aktuális terméket kell nézni nem a multat
ha nem is jobb, de egyetérteku simán lehet, pluszba még 30.000 -ért olcsóbb, neked megér 30K-t a hiedelmed? nekem nem
de mobiltelefonnal is igaz ez
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest