- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Driveres tartalékra gondoltam. Későbbi benchmarkokban újabb játékoknál nem húzott kártyákat szoktak általában berakni és az emberek többsége nem szokott tuningolni.Aki meg igen az vehet majd 290X-et is custom hűtéssel és akkor már lehet hogy nem a 780Ti felé mozdul a mérleg nyele,főleg ha még úgy is olcsóbb lesz mint a ref 780Ti.Meg aztán a mantle is dobni fog jó sokat azoknál a címeknél amelyek támogatni fogják és ahogy olvasgattam a híreket,Frostbite engine,Cryengine,stb...Az igazán gépigényes játékok motorjai,amik alá kell is az erős kártya.
(#27) Malibutomi Ide is jó példa a Mantle,mert amelyik játékok azt támogatni fogják,ott viszont nagyon durván verni fogják az Nv kártyákat az új radeonok.1-2 ilyen játék bekerül egy tesztbe és puff máris elúszott az a 2%...
(#26) Zorel Ahogy én láttam tesztekben,kb ugyanannyit fogyaszt mint a 290X...Másik kettőre meg ahogy mondtam,akit zavarnak ezek a dolgok vagy tuningolni akar annak ott a Custom hűtés és szerintem még úgy is olcsóbban kijössz 290X-el mint 780Ti-vel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest