- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Érdekes. Azt el tudom képzelni, hogy az AMD, vagy az NVIDIA ilyen teszteket készít, de hogy a matricázó_gyártók is, azt már kevésbé. Az idő pénz (főleg náluk). Azt tudom elképzelni, hogy 1-2 programmal lemérnek 3-4 kártyát. Kiindulási alapnak jó (lenne), de én erre a dologra nem vennék mérget.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz westlake #351 üzenetére
A matricázók nem is, de a TUL és a PCPartner nem matricáz, hanem gyárt elsősorban azoknak akik matricázzák. Számukra ezek a tesztek szükségesek, mert az AMD-vel és az NVIDIA-val együtt dolgoznak a hardverek kialakításán és folyamatos tesztelésén/fejlesztésén.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Tomi_mano
csendes tag
Halihó!
Látom elég sok hozzászólás érkezett a témával kapcsolatban, de nem nagyon láttam olyan írást, ahol valaki linkelte volna, hogy hol lehet megkapni magát a kártyát.
De végül megtaláltam, szóval gondoltam segítek azoknak akiket érdekel még a dolog: [link]
Nem csak náluk kapható.
[ Módosította: Qru ]
-
Jack@l
veterán
válasz Tomi_mano #353 üzenetére
Azt hiszem itt az ideje befejezni az ****-s reklámokat. Van kismillió egyéb hely ahol lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
04ahgy
nagyúr
válasz Tomi_mano #353 üzenetére
Ezt benézted, kedves fórumtárs, kismillió másik helyen lehet kapni, még az általad említettnél is nagyobb webshopban is, ráadásul olcsóbban.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
kpal
nagyúr
780Ti megjelenésével a Titan mennyit érhet használt piacon kb ?
-
proci985
MODERÁTOR
de miért adnának dupla pontosságot 6 giga rammal -relatív- olcsón, amikor akinek erre szüksége van, az megveheti a drágább professzionális kártyát és így több profitot generálhat a cégnek?
játékoknál ahogy én látom jelenleg extrém felhasználásra is elégnek kell lennie 3 GB VRamnak.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
westlake
félisten
A cikkben az alkalmazott memória IC-k típusa nem felel meg a valóságnak, mert ezket a GTX 780-as kártyákon lehetett megtalálni. Az "elírás" az NVIDIA által küldött képek (GTX 780 Ti helyett GTX 780) miatt van.
A GTX 780 Ti kártyákon SK Hynix H5GQ2H24AFR-R2C típusú IC-k találhatóak, melyek 7GHz-es effektív sebességre képesek, nem pedig 6GHz-re, mint amennyit a Samsung K4G20325F0-FC03 típusú IC-k tudnak.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
mghltm
addikt
válasz westlake #363 üzenetére
mar megirtam egy hete, de szerinted "Lerágott csont"
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
veterán
-
Oliverda
félisten
Még mindig ezen pörögtök?
Szokás szerint kaptunk kártyát és egy teljes sajtóanyagot, amiben az NVIDIA rendszeresen mellékel jó stúdiófotókat is a cuccokról. Ezzel amellett, hogy sok órát megspórol a szerkesztőknek, még jobb minőségű képeket is publikáltat a termékeiről. Amikor lehet csak ezeket használjuk, mert ellenkező esetben szét kell szedni a kártyát, ami összerakással együtt az ilyen nagy dögök esetében olykor akár 1 órás móka is lehet. Plusz ha véletlenül eközben bármi sérülne, akkor ugye a kártya mehet a kukába. Ezen felül még körbe is kell fotózni, majd a képeket egyesével retusálni, méretre vágni, stb. Amikor >2 nap van egy ilyen cikk nulláról való összerakására, akkor nem sok mindenkinek van kedve még ezzel is szórakozni.
Hála az égnek most sem kellett szétszedni a kártyát, ami mellesleg 3 féle, összesen tízeniksz darab torxcsavarral van összehegesztve. Az NVIDIA 780 Ti címen a cikkben látható fotókat küldte, mi pedig örömmel felhasználtuk. Még ha a kereskedelmi forgalomba került modell nem is az utolsó atomjáig ilyen, annak nüansznyi jelentősége van, mert a két NYÁK 99%-ban ugyanaz, a GPU ugyanaz, a teljesítményt és az árat pedig ez az egész amúgy sem befolyásolja.
Mellesleg bizonyos cuccokat valóban nem szedhetünk szét, pláne ha azt éppen nem egyenesen a gyártótól kaptuk.
Így már minden tiszta? Tovább lehet lépni valami sokkal fontosabb témára?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
westlake
félisten
válasz Oliverda #368 üzenetére
Dobj fel valami témát. 12 torx csavar? Annyi van látható helyen. Remélem holnap még emlékezni fogom melyik csavart honnan szedtem ki. Egy notebook-ban nincs ennyiféle csavar.
#367: Mi értelme is van szétszedi, ha nem csinálsz róla képeket? Én nem sok értelmét látom.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Oliverda
félisten
Micsodát?
Miért lenne ez nekünk kellemetlen? Az NV adta a képeket 780 Ti címszó alatt. A gyártók által prezentált anyagokból dolgozunk, nem pedig a hasunkra ütünk.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Reggie0
félisten
válasz Oliverda #371 üzenetére
Akkor meg minek akarod itt lezaratni a temat. A cikkben meg mindig nem irtatok oda, hogy amit keresztul-kaszul elemeztetek kepeket, azok nem a 780ti-rol keszult kepek. Az, hogy a szallito nem arrol adott sajtoanyagot, mint amit kezedbe nyomott termeket egy dolog, erre egy fokig lehet hivatkozni, de hogy egyszeruen ennyiben hagyjatok a dolgot, mar igenytelenseg. (Mindezt epito jelleggel mondom, mielott felreeretek.)
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Ebben mitől vagy olyan biztos? Az összes valaha legyártott 780 Ti-t ismered? Nem hiszem. Ennek az egésznek semmi gyakorlati jelentősége, így nem látom további értelmét ennek a diskurzusnak.
Amúgy őszintén remélem, hogy ez a cikk legnagyobb baja, mert akkor ma nyugodtan alszom el. Jó éjt!
-
proci985
MODERÁTOR
ha a kulcsszó a lehet, akkor lehet 12 giga VRAM alatt el se fog indulni, mi meg lehet mind mehetünk professzionális kártyákat venni.
5760x1080on játszok hasonló teljesítményű, de csak 2gbs grafikus alrendszerrel. nem néztem minden játékot, de 3 gbnek elégnek kéne lennie, 2 is nagyon ritkán limitáló tényező.
-
proci985
MODERÁTOR
mai napig nem vettem meg a négyet... problem?
ill vettem helyette just cause 2őt, abba mégiscsak harci repülőkkel lehet rombolni a várost, ami egyben cél is. maffia nem érdekel, viszont remekül szórakozni egy sandboxban, ahol a program ezt még díjazza is... legjob game design ever.
majd megjelenő játékra szvsz felesleges hipotéziseket gyártani. meg vész esetén lehúzom egyel a grafikát, és?. crysis3nál pl választhattam volna, hogy 1080p@ultra / 3x1080p@medium... végül három napig mediumon az állam keresgéltem. de a dologhoz hozzá tartozik, hogy egy 780ti se bírná már a highot 3xFHDn.
[ Szerkesztve ]
-
siriq
őstag
válasz Dr. Akula #300 üzenetére
Itt nem az a lenyeg. Abu allitott egy olyan dolgot ami nem igaz. Szokasahoz hiven erre nem is reagal. Errol ennyit.
Nalam elofordul, hogy csak kesobb tudok irni valszt vagy mar elfelejetem mert sok dolgom van ami nem a ph-val kapcsolatos. Viszont o itt van allandoan. Ez amikor ignoralod sajat magad mert nem igazat irtal.
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Yodamest
veterán
Hát ehhez a 780ti hez csak annyit, hogy az árából simán veszel 2X 770-et SLI-be és jóval előrébb vagy. Ráadásul azt külön külön is megveheted, veszel 1-et és 1 év múlva ha kell a + kraft mellé teszed a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője