- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolopele #1406 üzenetére
"Szóval jó kártya az 1050 TI egy bizonyos szintig, 10 éves korig mindenképp, de felette is, ha nem nagyok az igények. Pont."
Ezt már nem először látom tőled. Miből gondolod, hogy egy felnőtt embernek nagyobbak az igényei grafikában? Szerintem sokkal inkább képes egy Felnőtt ember ésszerű kompromisszumokat kötni és a többi pénzből inkább a családjáról gondoskodik. Természetesen itt ne a saját szemszögedből nézd a dolgot, mert nem mindenki lehet olyan kiváltságos helyzetben mint Te. Eszembe jutott rólad az Amerikai Psyho Patrick Bateman-je, épp tegnap néztem. Tudod, amikor oda megy a csöveshez és porig alázza, majd megöli.
Láthatod a konfigom, ami kb egy 8-9 éves gyereknek kiváló lenne a te elméleted szerint. Ennek ellenére kiválóan el tudok játszani rajta és olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy az ismeretségi körömben senkinek nincs ilyen "erős" gépe, így még a 1080SLI 4K hatalmas e-pénisz effektust is élvezhetem.
-Homokozó: Gazsi odagurul a BMW emblémás elektromos játékautójával a többiekhez, és lesajnálva végignézi a rolleres banditákat.Lehet amúgy, hogy az életben egy normális és szimpatikus figura vagy és láttam itt a topikban, hogy próbálkozol a segítőkészségedet megnyilvánítani, de nem mindenki tudja átadni a személyiségét egy fórumon megfelelően. Biztos ez is tanulható, próbáld meg.
Viszont azt se gondold, hogy feleannyira is értesz a hardverekhez, mint itt a fórumon egy páran, így ne gondold azt magadról, hogy ultimate tanácsokkal tudsz szolgálni. Biztos megköszöni az aki kevésbé ért hozzá, de ezt miért írod be ide, mintha ezért meg kellene dicsérni? Na jó, *Tapptapp.
Végül pedig csak arra kérlek gondold át amiket leírtam. Természetesen nem kell egyetértened.
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Stellar Blade
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest