- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
3GB Abban az esetben kevés, ha bekapcsolod vagy nagyon magasra állítod az élsimítási funkciókat. Az akár meg is kétszerezi/többszörözi a VRAM használatot. Talán az anizotróp textúraszűrés is növeli a memóriahasználatot, de ebben nem vagoyk biztos. Talán valaki itt megerősíti vagy cáfolni tudja.
-
Aprósólyom
addikt
Ez a GTX 1050 2GB. Ez nem Ti verzió. Ez a 41e Ft-os Inno3D GTX 1050 Compact. Bár most nézem, hogy rossz topicra kattintottam. Mert ez a 1050 Ti topic...
-
Aprósólyom
addikt
válasz
#24845312 #2035 üzenetére
A képen megtalálod a 3Dmark linkeket is. Meg tudod nézni milyen órajele van a GTX-nek.
Bár az is lehet, hogy van valami egyedi hibája is, ami akár a teljesítményre is kihat. Egy újracsomagolt GTX 1060-ról van szó az emag-tól, viszont megy vissza mert kiderült, hogy a 4db csatlakozójából a 2db DVI-D működik, a HDMI, a DP pedig nem. Így csak kipróbáltam és megy vissza a feladónak. -
Aprósólyom
addikt
Inkább cikk, mint blog, hiszen tömör adatokat tartalmaz. Bár nem írtam semmi következtetést, csak egy-két megjegyzést a táblázatba. De ez szerintem elég, ezeket a kártyákat már letesztelték. Majd egy moderátor megmondja. Addig posztolom ide, ha még tudom, a korábbi hsz.-be.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
#24845312 #2023 üzenetére
Csináltam egy rövid összehasonlító tesztet GTX 1050 2GB és GTX 1060 3GB kártyákkal (CS:GO, Heaven benchmark 4.0, 3D Mark Firestark 1.1): GTX 1050 2GB vs. GTX 1060 3GB gyorsteszt. Moderációra/megjelenésre vár...
-
Aprósólyom
addikt
válasz
#24845312 #2021 üzenetére
Csak azt tartom furának, hogy benchmark alatt kb. 50% erősebb. De a valós játék közben pedig semmivel sem jobb. Tényleg, még 1-2%-ról sem beszélhetünk. Ezért hitetlenkedem.
2500K (4,4GHz) procival hajtom, szóval talán a teljesítmény se elégtelen.
Most kipróbáltam a Furmarkot. Ott hoz 78%-os többletet a GTX 1060 a GTX 1050-el szemben. -
Aprósólyom
addikt
Segítsetek.
Vagy egy GTX 1050 (nonTi) 2Gb kártyám. Összevetettem egy GTX 1060 3Gb VGA-val. Windows 10-el és CS:GO alatt teszteltem. (Csak ezzel játszom.)
Benchmark pálával és egy felvett játékkal teszteltem. FRAPS benchmarkkal és a nézegetőjével kelemeztem a kapott grafikonokat.
Szinte teljesen megegyezik a két kártya telljesítménye. Többszöri mérés, szóval biztos.
Egyedül a benchmark pályánál teljesít jobban a GTX 1060 3GB ~50%al.
A valós játék alatt pedig ugyan azt produkálják. (felvett játékot tesztelve és szabadon rohangálva egy pályán)
Up-to-date a driver, a CS:GO.
Van ötlete valakinek?
Egyszerűen nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged