Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#65675776 #75 üzenetére
Még valamit szeretnék kiemelni: én valóban ajánlom az újat, de csak azt, amelyről azt is gondolom hogy az jó. Amely pedig szerintem nem jó, arról meg is mondom a véleményem. A PH viszont nagyon sokszor ajánl olyant, ami nem igazán jó, lényegében tele van új termékek fizetős reklámjaival. Én még nem láttam olyan Rudi cikket pl. ahol NEM AJÁNLOTT plecsnit kapott volna valami. Szóval engem azzal vádolni, hogy csak az újat preferálom, ez nem teljesen igaz, főleg annak a tekintetében sem, hogy pl. az egyik általam legtöbbet preferált ház, a Zalman Z9 lassan 3 éves lesz, vagy a szintén általam ajánlott CM RC 692 már 4 éve jelent meg.
-
törölt tag
válasz
#65675776 #75 üzenetére
Szerintem én nem néztem le senkit, főleg nem a moddereket. Sőt, minden tiszteletem az Övék, csodálom az alkotásaikat, gyönyörű szép dolgokat képesek készíteni. Viszont önmagában az a tevékenység, hogy 8 centis ventilátor helyett 12 cm-re bővíti valaki az egyik szellőzőrácsot, még komplett munkának nem nevezném. Az csak egy résztevékenység és tudjuk, hogy az sem minden hogyan készíti el az illető, mert láttam már igénytelen, szakértelem nélküli megoldásokat is.
A tintát meg szerintem nekünk egymás felé felesleges szaporítani, úgy látom soha sem fogjuk egymást megérteni és nem is akarjuk. Két fajta világnézet ütközik esetünkben, az emberek egyik része a Tiéddel szimpatizál, a másik az enyémmel. A fight pedig egyeseknek szórakoztató lehet, de vannak akiknél csak flame-et szül, annak pedig semmi értelme hogy buzizásba torkoljon ismét a conversation.
Szóval peace
-
törölt tag
válasz
#65675776 #34 üzenetére
Egyébként nem értem pontosan mi a bajod az értékelési rendszeremmel.
Neked talán van ilyen? Te fel tudnál állítani egy sajátot?
Kíváncsi lennék rá!
Könnyű kritizálni azt, ami létezik, annak akinek semmilyen sincs.Valamelyik kolléga aláírásában láttam Bruce szavait:
"Ha bírálnak téged, akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van."
-
törölt tag
válasz
#65675776 #34 üzenetére
"Nem nézegetem a belsejét, és teljesen irreleváns használhatóság szempontjából."
Utóbbiban van igazság, viszont Te vádoltál meg azzal, hogy maradi vagyok, ellenben az új házak belseje nagyrészt szerintem fekete. Esetleg fehér mostanában, de semmiképp, vagyis igen kevés esetben szürke. A szürke a 90-es évek divatja, ház belsőt tekintve
"Még szerencse, nem is tartok igényt olyan házra, amiben ki van forgatva."
Nézd, akkor örülj neki hogy belelógnak a SATA és táp kábelek az alaplap fölé. Sok esetben ki sem lehet venni ilyen hagyományos elrendezésnél vinyót a gépből, csak úgy, ha másik alkatrészt is megmozdítanak, pl. VGA.
"Mert mitől olyan speciális egy SSD, hogy nem lehet egy sima 3,5"-es helyre beszerelni atomstabilan?"
Stabilan éppenséggel be lehet szerelni, csak ahhoz SSD beépítő keret kell, ami külön megvásárolandó és adott esetben 1000-1500 Ft is lehet. Tudod vannak ma, 2013-ban olyan házak, melyekben a HÁZ árában 1-2 vagy akár több SSD tartó is van, gyárilag.
"Sokat nem is számít, mert ott éppen kb semmi sem távozik érdemben. Max a por megy be."
Ebben nem vagyok biztos, mert egyrészt a VGA cooler-e szívhat onnan is friss levegőt, másrészt vannak olyan házak, ahol jobbról egy külön venti a VGA karira fújja a levegőt és annak egy része akár a szellős PCI takarókon keresztül is távozhat.
"A legtöbb házból úgyis ki kell dobni őket, mert vagy világítanak, vagy mocsok zajosak."
Ha azt vesszük, hogy léteznek gyárilag igen jó hűtéssel rendelkező házak, akkor most nagy hülyeséget írtál le. Sőt, a 200-as Corsair ház gyári ventijei pl. megszégyenítik a Coolink, a Bitfenix és a Nochtua egyes ventilátorait is.
"bár nem értem miért vetted külön az USB3-tól."
Megsúgom: az még elnézhető, hogy egy 10 éves házon nincs USB3, na de hogy USB2 sem...
"Összesen egy darab 92mm-es ventilátort lehet beszerelni, a többi max 80-as lehet"
Hű, most akkor ez rossz vagy jó hír, már nem igazán tudom
"Legalább arra vetted volna a fáradtságot, hogy megnézed az adatlapomat milyen Dragonom van pontosan
Őszintén szólva nagyon nem érdekel ez a KISZ klubbos Dragon ház, találtam egy cikket a PH-n, eszembe sem jutott az adatlapodat kukkolni.
" Arra meg nem is gondolsz, hogy esetleg másnak mások az igényei."
Ahogy említettem már vala, a 90-es évek bestbuy házai engem nagyon nem érdekelnek. A jelenben élek, az új házak érdekelnek és azoknak szánom a bemutatóimat, akik hasonlóan hozzám modern, nyitott, forradalmi és nem középkori gondolatokkal bírnak.
A Dragon-t be lehet tenni a ház múzeumba, de ma 2013-ban az ajánlott házak között már nincs helye.
ui: most is új egy cikket kellene írnom, ahelyett hogy ezt az ósdi Dragont elemezgetem, szóval engedelmeddel többet nem kívánok a Dragon-ra reagálni
SÜSÜ is deadui2: Az a beép keret amit vettél 1500-ért az amúgy 7500 Ft-tól indul...
Más házak ezt ingyen adják, akár 15eFt-tól... ZALMAN Z9!!!
Ja és még gyári 3 db venti is van benne, mondjuk 1500-al számolva az már 12eFt, 3 eFt a Zalman Z9 LOL)
Hát nem megéri? Nem hiába lett a BEST BUY ház az elmúlt 2 évben!!
-
törölt tag
válasz
#65675776 #30 üzenetére
Nincs kábel menedzsment
Nincs USB3
Felső tápos
Szürke oldstyle belső
HDD blokk nincs 90 fokkal elforgatva
HDD felfogatás nem gumis
PCI takaró lemezek nem szellősek
Nincs benn SSD tartó
NIncsenek gyári ventik
NIncs elöl USB
Csak 9 centis ventikKépek alapján hirtelen ennyi, de ha látnám szerintem még több hibát is felfedeznék ma.
-
törölt tag
válasz
#65675776 #28 üzenetére
"Egy számítógápház nem avul el."
Ezzel nem értek egyet, de egy valami biztos: ne engem nevezz maradinak, ha Neked van 10 éves házad. Én szerintem épp az a valaki vagyok, aki arra ösztökéli az embereket, hogy új modern minőségi házakat vásároljanak. Ráadásul nem csak reklámozom őket robotszerűen, hanem méréseket, teszteket is végzek és azt ajánlom, amelyik bizonyít is.
A virág termesztés ne haragudj, de ilyen mélységekig nem érdekel, inkább Battlefield-ezek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Grafikus kártyákkal, rengeteg tablettel, notebookokkal és egyéb hardverpiaci érdekességekkel jelentkezünk.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest