- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberSoma
tag
válasz RetepNyaraB #1012 üzenetére
Én BT fülessel használom (Nothing Ear Stick és JBL) szerintem brutál jól szól.
-
CyberSoma
tag
válasz apeelme #1007 üzenetére
Jelenleg Android 13 van a telón, Február 5. biztonsági frissítéssel. Nekem kb. 3 hónapja van meg, ezalatt vagy két frissítés érkezett. Nekem 8/256Gb modell van, szerintem mindenre is elég. A kijelző problémáról még mindíg sokat olvasni itt a fórumban, nekem Alzás, 2022/8 gyártású a teló, semmi hiba.
-
CyberSoma
tag
A kijelző green tint hibája miatt nagyon sokan panaszkodtak és vitték vissza a telefont Alzához vagy emaghoz. Az enyémnél én ebből semmit nem látok, nekem tökéletes a kijelző fényereje is. Az üzemidő szerintem szuper, elötte nekem Huawei P30 pro volt, ahhoz képest is jobb az üzemidő, pedig az is simán elment egy napot aktív használattal
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
POP3 emailek (t-online.hu) ki mit használ? Letöltöttem az outlookot, nagyjából jó is lenne nekem, csak valamiért nem tudok az e-mailek között keresni. Hiába nyomok a keresésre, semmilyen találatot nem ad.
köszi -
CyberSoma
tag
Srácok, én beüzemeltem az Alzánál kapott ajándék fülest és nekem nagyon bejön
Nagyon tetszik külsőre is, kényelmes is és szerintem nagyon jól szól. A mobilarénás teszt alapján valami brutál szar hangzást vártam, de nekem nagyon tetszik. De jó, hogy nem adtam el -
CyberSoma
tag
válasz Kincsesss #704 üzenetére
Én is most lettem Nothing Phone tulaj, Alzától rendeltem egy feketét. Huawei P30 Pro -t cserélek le rá. Első benyomások: A kijelző nagyon szép, jók a színek, én semmi hibát nem vettem észre. A 120Hz -et én annyira nem látom a P30Pro val össze hasonlítva. De talán tényleg simább a görgetés. Az egész rendszer, menü brutál gyors. A rendszert szokni kell, el voltam vele, mire beállítgattam. A megszokott alkalmazásaim hiányoznak, küzdöttem a galériával (nekem nem jön be a google verziója), POP3 e-mail kezelővel, időjárás widget-el. Még túl sok fotót nem lőttem vele, de eddig nem vagyok csalódott. A P30pro nagyon jó képeket csinált, de szerintem ezzel sem lesz gond. A külső, anyag használat, nekem nagyon bejön, szeretem, hogy nem lekerekített a kijelző.Az aksi a pár nap alatt kicsit gyengébb, mint a P30pro -nál, de talán ez beáll majd.
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Meg tudnátok mondani, hogy a telefonnal használható e az OTP mobil bank, Simple pay és OTP-s NFC fizetés? Köszi szépen a válaszokat
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Korai tesztekben olvastam, hogy vezetékes és bt fülessel is gondok vannak a hangzással. Ezt mostanra már javították az update - ekkel?
Köszi a válaszokat 🙏 -
CyberSoma
tag
Sziasztok,
alzás vásárlásnál a gariztatás hogy működik? Van valakinek tapasztalata? Hivatalos gyári garit adnak?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával