Hirdetés
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Hát ez ugye seholsincs így, egyetlen refurb cégnél sem, erre van az állapot besorolás, A+ , A, B, C állapot. És ez mondjuk többé-kevésbé jól is működik, itt a gond az, hogy a Telekomnál az A+ állapot, ami a szinte újat kellene hogy jelentse, valójában akár egy kutyahorda által megrágott cucc is lehet, teljes lutri.
-
blueMerle
veterán
A Szlovák Telekomnál volt szerencsém kipróbálni.
Egy iPhone 12-est kínáltak egyébként nagyon jó áron, A+ minősítéssel...ami megérkezett, az minden képzeletet felülmúlt: a kijelzőből konkrétan egy körömnyi darab hiányzott középen, úgy meg volt sérülve, nem beszélve az öklömnyi karcolásokról, a készülékház körös-körbe rommá verve, karcolva....konkrétan úgy nézett ki mint amin átment az autópályán 200 autó. Visszaküldtem és megírtam nekik hogy másik készüléket kérek, mert itt biztos valami hiba történt. A másik, ugyancsak A+ jelölésű készülék (dobozán is ez szerepelt) rátett egy lapáttal az előzőre, mert enyhén szét is volt nyílva...
Hogy az akksik milyen állapotban voltak, azt nem tudom, mivel nem kapcsoltam be egyiket sem (minek?), de gyanítom, hogy egy ujjal nem nyúltak hozzájuk, kaptak egy factory resetet, megtörölték valami fémszálas, jó karcoló ronggyal, talán még viccből betonhoz is csapkodták és mehet a Kelet-Európaiaknak, jó lesz ez nekik oda....
Mivel egy társaságról van szó, ezért gyanítható, hogy Magyarországon is ugyanezt a csodálatos portékát fogják árulni, a készülékek valami holland vagy svéd (nem emlékszem pontosan) söpredék refurb cég szemetei.
Szóval csak akkor vegyetek ilyet, ha élőben is meg tudjátok tekinteni, és akkor nincs a felesleges hercehurca a visszaküldéssel.
-
GreatL
őstag
Az árak viccesek. Ez csak marketing, pár balekot megfognak vele hogy spóroltak a használttal. Pedig csodák nincsenek, egy használt telefont ha csak újra felraknak megpucolva-resetelve a polcra, már több költség van vele mint az újkori ára.
-
-
bmt50
senior tag
Szerintem ez jó hír, és jól mutatja, hogy 3-4 éves használt készülékek sokmindenre jók még, no persze a prémium kategóriában.
A mai telefon árak mellett nem csoda, ha valaki 3 évvel későbbről követi csak az "élvonalat". Nekem sincs egy összegben 300++ ezer forintom egy S23-ra, vagy Iphone14-re, és nemis látok bennük akkora fejlődést. Viszont ha lenne mondjuk egy Note 20 Ultra havi 6ezer forintos részletre, azt elvinném. Nem lesz rá garancia, de kamatmentes. -
batai15
félisten
Telekomtól újonnan sem nem hogy használtan....
-
joelke HU
senior tag
Én is pont ezt akartam írni. Évekkel ezelőtt amikor felmentem a weboldalunkra és beírtam a keresőbe, hogy használt, akkor kidobott pár tényleg jó árú cuccot. Jó pár mobilt akkor bezsákoltam, kifutó modellek voltak, de nemcsak használt, volt közöttük bontatlan is pár ezer forintért egy év szavatossággal. A legdrágább amit akkor vettem 17 ezer volt, valami wp okosmobil. De vettem Huawei androidosat is 5 ezerért.
Hát ez már nem az a jó ajánlat. Pedig biztos vannak visszaküldött készülékek is nekik nem kevés.
-
Rohadt drágák.
-
jeni
félisten
[ Szerkesztve ]
-
BBke
tag
válasz
A Molyember #15 üzenetére
Ez így van… SE2020 gyári akksi 30 ezer, istyle 40 ezer.
Ha 1 órán belül szeretnéd, akkor +5 ezer.
Majdnem egy másik SE ára…
Utángyártottban nem is gondolkozom.
Lehet inkább veszek egy új almát…Ha a felújított telefonokba gyári akkut tesznek, akkor már eladhatatlan lesz azon az áron.
Az akku csere legyen az új tulaj dolga… -
A Molyember
tag
válasz
LosBlancosRM #1 üzenetére
Nem beszelve arrol, hogy egy ajfon eseteben eleg tetemes pluszkoltseggel jar az akksicsere, amit hozzadva a kedvezmenyes arhoz mar nem biztos, hogy jobban megeri, mint beruhazni egy zsir ujra.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
+1
Pedig a mai világban, ahol nem lehet csak úgy aksit cserélni, a használt cuccoknál pontosan azzal kellene kezdeni, ha már szétkapják, aztán utána jöhet a többi. -
kcsa
veterán
Jövőre a Telekom beszáll az internetbe is?
-
m00lash
csendes tag
Értem én, hogy nincs vele macera, ha valaki nem akar házalni meg alkudozókkal vitázni, de ezeknél a beszámítós áraknál szarabbul nem lehet telefont eladni. Kb a sarki GSM bolt is jobb árat ad érte.
-
Silenzio
addikt
A Telekom már hosszú-hosszú évekkel ezelőtt "be volt szállva" a használtpiacba. 2015-ig dolgoztam ott, és már akkoriban volt erre lehetőség, csak nem verték nagydobra. A Webshop listázta a használt készleteket, azokból is lehetett rendelni, és nem csak dolgozóknak. Hogy miért nem reklámozták, azt nem tudom.
-
Ricardo
titán
Az irány jó, a megvalósításon van még mit csiszolni.
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
Nem lenne alapból egy rossz hír ez, de tényleg egy akksi csere legyen már alap. :/
-
LosBlancosRM
őstag
Ha még az aksit se cserélik ki, gondolom mennyire lehetnek felújítva, átvizsgálva azok a telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre több alternatíva jelenik meg a kínálatban, ha megbízható forrásból szeretnénk használt készüléket vásárolni.
- VirtualBox
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...