Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Remélem kikövetkeztethető volt, hogy laptopot akartam írni, csak elírtam.

A billentyűzet vs nem billentyűzet dolgot nem tudjuk eldönteni. Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen modellek lesznek. Szvsz ugyanúgy, ahogy most is, valószínűleg lesz ilyen is meg olyan is.
Egyébként, hogy te mit veszel elő, az a te dolgod - legalábbis amíg a cipzárhoz nem nyúlsz.
Megjegyzem, én is külön laptopot és tabletet használok, szóval rokon lelkek vagyunk. De a kérdés nem az, hogy mi mit használunk, hanem, hogy lehet-e piaci igény ezekre. És itt "nem hiszek" vs "hiszek" van csak egyelőre, hiszen még egy konkrét modellt sem láttunk. Egy biztos: az újabb intel procik és az arm procik TDP-je között nincs szignifikáns különbség. Ráadásul a fő áramfogyasztó nem is igazán a proci, hanem a kijelző. Egyébként, mint mondtam, a hugomnak egy ultabookja van, intel procival, 11.6-os kijelzővel, és egy "szaros" 4400-as akksival 8-9 órát bírja, kijelzőstül, processzorostul, win8 proffal. Ehhez képest jópár 10-es tabletet tudnék mondani 8000+-os akksival, amelyik nem bírja eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megjegyzem, én is külön laptopot és tabletet használok, szóval rokon lelkek vagyunk. De a kérdés nem az, hogy mi mit használunk, hanem, hogy lehet-e piaci igény ezekre. És itt "nem hiszek" vs "hiszek" van csak egyelőre, hiszen még egy konkrét modellt sem láttunk. Egy biztos: az újabb intel procik és az arm procik TDP-je között nincs szignifikáns különbség. Ráadásul a fő áramfogyasztó nem is igazán a proci, hanem a kijelző. Egyébként, mint mondtam, a hugomnak egy ultabookja van, intel procival, 11.6-os kijelzővel, és egy "szaros" 4400-as akksival 8-9 órát bírja, kijelzőstül, processzorostul, win8 proffal. Ehhez képest jópár 10-es tabletet tudnék mondani 8000+-os akksival, amelyik nem bírja eddig.