-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
-
retesz147
addikt
válasz
novakalex #7833 üzenetére
Én 5, max 10 perc MA fórum olvasgatása után írtam. Ha képeket, fb-t pörgeted, sztem több, de a 40 nekem soknak tűnik.
Tedd le, pihenjen fél órát és akkor mennyi.
Nem akadt be valami progi? Nincs ébrentartásod?
Nekem mikor beakadt a 'Gplayszolgáltatások, akkor funkcionált rezsóként. -
Karavik
veterán
válasz
novakalex #7610 üzenetére
10 óra alatt evett 9%-ot és közben használtad Spotify, Chrome, Messenger, Facebook, Instagram. Tétlen állapotban 2%-ot fogyasztott, ébresztgetés pedig alig volt. Semmi problémát nem látok ez alapján.
Használd a telót és nézzük meg a fogyasztási adatokat ismét, ha kb. 10% ra csökkent az akksi, ez többet mond...
-
retesz147
addikt
válasz
novakalex #7506 üzenetére
Beállítások->Akkumulátor és teljesítmény->Akkumulátorhasználat->jobb felül kis analóg óra ikon.
Amikor nincs bekapcsolva a kijelző, a Felébredésnél van e kék csík, vagy csak sok apró oszlop.Pár hsz-el ezelőtt Karavik tett fel ilyen képernyőfotót, a grafikonról. Láthatod, ahol nyugalomban volt a teló, azon a szakaszon/időben 3-4 kis pálcika/felébresztése volt, ergó nincs nála beakadó program.
Itt az Akkuhasználatban láthatod, mi zabálja az akksit.
Egyébként azt csináld, amit Karavik ajánl, gyalulj egyet, tiszta rendszerrel nézd meg.
-
Karavik
veterán
válasz
novakalex #7504 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem egy tényleges kézzelfogható probléma, mint pl amikor nem működik a front kamera ami egyértelműen és vitathatatlanul bizonyítható (ez tiszta garanciális ügy erre már több esetben cseréltek telót). Kevés SOT lehet szoftveres probléma, függhet felhasználói szokásoktól...stb. Ez miatt szvsz erre nem tudod érvényesíteni a garanciát.
Én helyedben feltölteném teljesen a telót 100%-ra és fastboot módban legújabb global ROM-al gyalulnék mindent. Vagy, ha nem akarsz BL-t nyitni akkor frissítenék OTA legújabb kiadásra és utána FR teljesen feltöltött akksival
-
fattyu
veterán
-
-
retesz147
addikt
válasz
novakalex #7054 üzenetére
Nekem global stabilon 4-5 óra SOT volt és 24-32 óra készenlét 100-20% között figyelve. Ezt stabilan tudta.
Eu dev most került fel, azóta ugye tegnap megbolondult, újrahúztam, (kop-kop) most jó. Eddig vagyok 2ó45p SOT-nál, 15 óra készenlét és 44%-on az akksi. A sot nagyrésze telepítések, állítgatások voltak a rendszer újrahúzása miatt. Minden bekapcsolva: Wifi,mobilnet,bt,gps. Messenger, 2 email folyamat szinkron és minden más is (időjárás, bt óra stb).
Most eddig nagyon jó.
-
retesz147
addikt
válasz
novakalex #6053 üzenetére
Elvileg ezt a Baseus-t.
Baseus Qi charger -
-
Karavik
veterán
válasz
novakalex #5801 üzenetére
Fastboot módban ADB parancssorból indított
fastboot devices
parancsra mit dob?Ha kidobja a készülékkódot akkor a driverek rendben vannak és én az alábbiakkal próbálkoznék:
- Másik USB port;
- Másik USB kábel;
- Másik PC másik OP rendszer (Win10x64 -el sose volt ilyen gondom) -
natë
nagyúr
válasz
novakalex #5801 üzenetére
Method 2 – Try Factory Reset
This time try wiping your data of your Xiaomi Smartphone & then try unlocking your device using below trick.
1) First, Make sure that you have backup your important files. You will loss internal storage data in the factory reset. Hence, Backup your device.
2) Factory Reset your Phone. Go to Settings > Additional Settings > Backup & Reset > Factory Data Reset. Finally, click on “Reset Phone” to factory data reset.
3) On the first boot do not set up any WiFi (Wireless network) and Mi Account.
4) After Setup, Now Enable USB Debugging & OEM Unlock on your phone.
5) Reboot the phone.
6) Setup Wireless network.
7) Go to Developer options > Mi Unlock status and Click on Add account and the device then setup your existing Mi Account. It may ask you for some permission just accept every pop-up.
8) Simply, Reboot your device in fastboot mode & try unlocking your device.
You must Verify your account on https://i.mi.com/. This method work for some users. Have a try on it.
-
-
válasz
novakalex #5573 üzenetére
Ez kb olyan kérdés, mint hogy egy adott autó mennyi km-t megy el? Attól függ, hogy "nyomod" neki. Van akinek durva használat mellet 4-5 óra, de van akinek 9. Én nem szoktam nézni. Használom, aztán de-t feltöltöm az irodába. Bőven kibír egy napot igen aktív használat mellet is...😀
-
grafnet
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early2013 - i7 I 8GB I 500SSD I 13,3" Retina I OS X Catalina I Cam I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest