Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
srácok, "lecsatlakozva a wifiről" értesítést lehet tiltani valahogy? rohadt idegesítő hogy állandóan törölgethetem. a teljes biztonság app értesítései nem tilhatók. erre vonatkozó beállítást nem találtam.
global stabil
meg nem is értem miért csinálja, eddig nem csinálta. tegnap kezdte. frissítve nem volt mostanában
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A betüremkedés és a szenszorsarok kimaradt, a Snapdragon 845-tel szerelt Mi Mix 2S azonban nem jött egyedül: gaming laptop és okoshangszóró is elkísérte.
Topikgazda
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest