Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
a sandisk-nek is van már ilyenje
-
válasz Jim Tonic #35 üzenetére
A verba usb3-as, vagy nem értem mire írod az usb2-t???
Én pl melóba penen viszem a filmeket, gamékat, stb és ott a tabin nézem/játszok/olvasok. Ha meg megyek csajomhoz/haverhoz akkor neki tudom vinni a heti termést 1 eszközön.. a 16 nem nagyon szokott elég lenni és válogatni kell.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
nagyúr
Ez így van, újat venni USB2 helyett nem muszáj, de ha már vesz az ember, nem érdemes a régi technológiát választania. Kíváncsi leszek, a telefonok alján mikor jelenik meg az USB3.
#33: mondjuk azt sem nagyon értem, mi értelme egy 32GB-os, USB2-es drive-nak. Mire írod azt tele?
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Én a Verbának a usb3 asára szavazok. [link]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
nagyúr
Kimaradt a 2, bár a ragozás stimmel. USB2-es, akart lenni. USB3-ast kell venni helyette.
#29: Ne viccelj már! Ugyanannyiba kerül az USB3-as drive, minek vennél akkor 2-est? Most vettem egy Kingston 16GB-ost 5e-ért, és ez a drágábbik volt. Volt olcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
-
ViiiiktorOC
senior tag
Ötletes dolog mindenképp!
Főleg hogy ilyen kicsi méretben meg tudták valósítani!LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
cairojack
aktív tag
Teljesen oké a cucc. Hát még ha vízálló lenne. Akkor mindent vinne, bár gyanítom így is be fogok szerezni belőle egy példányt. Láttam már ilyen dupla csatis pendrive-okat, szóval nem új az ötlet, de eddig csak kínai/nonam kiadásokkal találkoztam, a Sony az első komolyabb márka. Must Have.
4 col fölött minden phablet... nekem 4 colnál nagyobb telefon, soha az életben nem kellene. Ha fizetnének se...
-
adammkaa
senior tag
Mikor és hol lehet kapni?
Nexus 5 Black
-
bteebi
veterán
válasz Daywalker #14 üzenetére
Ott a pont .
Amúgy akkor lehetne igazán jó, ha (micro)USB 3-as verziója is lenne, amit ki is tudna szolgálni - ergo legalább 30 MB/s-es írási/olvasási tempóra lenne képes, az már nekem egy ilyen dizájnmütyür mellé elég lenne (az 50 meg pláne ).
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
alevan
őstag
Az ilyen kis pendrive-oknak mindig a sebesség a rákfenéje. Nekem is van egy kisméretű HAMA stick-em, de eddig a 4MB/s a csúcssebessége.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Lomha 8V
addikt
Lehet, hogy másnak már volt ilyen, de én erről hallottam először.
-
dreamdancer
őstag
Tetszik, akkor is, ha nem a sony-sok agyából pattant ki az ötlet.
Nem a lényeg a fontos.
-
nagyúr
Semmire nem való. USB-es pendrive-ot már nem szabad venni. A micro USB3 meg nem ekkora.
-
Tankblock
aktív tag
Jópofa kis darab, csak el ne vesszen....
Release the Beast....
-
vivanto
tag
És ha egyszerre csatlakoztatod egy telefonhoz meg a notebookhoz, nem kergül meg?
-
JanR
addikt
Na egy 8, vagy 16GB-s darabot tuti beszerzek. Nagyon tetszik
-
ryori
senior tag
Juhé, várom az usb hddket is microusbvel is
-
Ombre85
tag
Utsó bekezdésben el van ütve a 16-os verzió mérete. Csodálkozva néztem, hogy micsoda méretekben gyártanak manapság pendrive-ot
Egyébként nekem bejön ez a cucc, lehet majd beruházok egyre
-
Daywalker
addikt
Srácok, ez a hír nem egy világújdonságról szól! Persze, hogy van másnak is (van is linkelve a hírben), hanem arról ,hogy a Sony is csinált ilyet, ami jól néz ki és igényes (szubjektív), nem mellesleg kicsi (a hossz fontosabb lehet, mint a vastagság, hiszen ha hosszú akkor könnyebben akad bele mindenbe). Ennyi. Nem kell túlmisztifikálni. Grammokról meg felesleges vitázni, 3-4 gramm nem számít semmi sem!
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
bteebi
veterán
Szerintem elég furán néz ki, de amúgy jópofa .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
MaUser
addikt
Így elnézve a két típust, elég valószínű, hogy ugyanott készülnek, bár a Sony-n legalább van kupak a micro csatlakozón.
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''
-
tjb007
nagyúr
Kár, hogy a PQI már jó fél évvel ezelőtt bemutatott több ilyen pendrive-ot, köztük a Connect 201-et, ami kisebb és könnyebb is (na meg olcsóbb is) ennél.
-
nagyúr
Ötletes, hova fért el a nand chip? Amúgy szerintem 64GB-ost is kellene gyártaniuk belőle, én pont azért adtam el a 32-esemet, mert kicsi volt. Mondjuk nagy sebességet szerintem nem várhatunk ezektől.
-
Mate
nagyúr
Na ezt hívom én egyszerű, de nagyszerű ötletnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Újszerű Kingston SSDNow UV400 480GB SATA3 SUV400S37/480G -2,5 SSD meghajtó
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest