- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tudom, hogy nem. Anno ott voltam a szeren. Csakhogy mi nem oldalt kiékelt izéket tördeltünk, hanem lap a lapra, aztán parancsolj. Fáj a kezed, könyököd, fejed? Nem baj, végy erőt magadon, képes vagy rá, törd el!
Nem fogok számokat mondani, hogy hány cserepet, téglát, collos deszkát törtem el egyszerre. Nem voltam piskóta, dicsekedni viszont nem akarok.
Tény, hogy az oldalain kiékelt betonlap meghamisítja az eredményt. Pár lap megtörik, onnan pedig dolgozik a fizika törvénye. A "harcos" feje még lendületben van, folyamatos nyomást gyakorol az eltört, így saját súlyuknál fogva az alsó lapokra zuhanó egyre nagyobb tömegre.
Látványos, de kamu.
Egy biztos, huszat el nem tör a fószer, ha nincs két oldalon alátámasztva. Még ötöt sem.Az ilyesmit vastagságra illik mérni, nem darabszámra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bittorrent topik
- OpenWRT topic
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 105.000ft!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő