- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expulso
tag
válasz
Dr. Romano #8 üzenetére
..azon a ponton már a székről is majdnem lefordultam.,
Jó képek.
-
Vakegérke
félisten
Ugyan, ne szabódj. Jók a képek, köztük az is, aminek tartalma kétséges számomra.
Aki harcművészetet tanul, gyakorol, annak meg kell szoknia a szenvedést is. Le kell küzdeni a fájdalmat, a test tiltakozását. Idővel az elme úrrá lesz a testen, amely egyre acélosabbá válik, és egyre inkább aláveti magát az elmének, akaratnak.
No persze láttam buta embereket is, akik fokozatmentesen akartak nagyot virítani, aztán végtagtörés lett a dologból, vagy mentő vitte el őket.Alázat, hit szükséges a harcművészethez, és a mester feltétlen tisztelete.
A mester jobban tudja, mint te, hogy mire vagy képes. Ha ő azt mondja, hogy kirúgod a falból "azt" a téglát, akkor ki tudod rúgni.
No persze, ha nincs benned alázat, hit, és a mestered általi tisztelet, akkor nem. Talán meg sem próbálod.
De ha tiszteled a mestered, és persze megvan benned a hit, és képes vagy megalázkodni a kihívás ereje, mondhatnám hatalma előtt, akkor rúgsz, mert rúgnod kell.
A tégla sértetlen, és toporogsz féllábon, gyűlik a könny a szemedben, mert fáj, nagyon fáj.
A mester csak annyit mond:
- Tudom, hogy képes vagy rá. Ha nem akarod végrehajtani az utasításom, soha nem győzöd le önmagad. Rúgd ki azt a téglát, vagy menj haza.
Másodszor is nekirugaszkodsz, és lehet, hogy nem sikerül. Ordítanál a fájdalomtól, de nem szabad, maradni akarsz.
A mester egy szót sem szól, rád sem néz, és ez a legrosszabb, amit megélhetsz.
Némán szenvedsz, és minden keserved benne van a következő rúgásban. Törik a tégla, és örömmel veszed tudomásul, hogy a mester elégedett. -
Dr. Romano
veterán
Acrobat Reader ütött
-
Nordic
Közösségépítő
Bocs, de ehhez nem értek
, én mindössze ráleltem a neten, azt már nem az én tisztem eldönteni, hogy fake vagy nem.
Nekem hihető, másnak nem.
Ezen meg csak úgy megakadt a szemem
:
"Fáj a kezed, könyököd, fejed? Nem baj, végy erőt magadon, képes vagy rá, törd el!" - Nekem ha fáj valamim, akkor nem akarom eltörni, inkább fájdalomcsillapítót veszek be(2 feles pálinka
).
-
Vakegérke
félisten
Tudom, hogy nem. Anno ott voltam a szeren. Csakhogy mi nem oldalt kiékelt izéket tördeltünk, hanem lap a lapra, aztán parancsolj. Fáj a kezed, könyököd, fejed? Nem baj, végy erőt magadon, képes vagy rá, törd el!
Nem fogok számokat mondani, hogy hány cserepet, téglát, collos deszkát törtem el egyszerre. Nem voltam piskóta, dicsekedni viszont nem akarok.
Tény, hogy az oldalain kiékelt betonlap meghamisítja az eredményt. Pár lap megtörik, onnan pedig dolgozik a fizika törvénye. A "harcos" feje még lendületben van, folyamatos nyomást gyakorol az eltört, így saját súlyuknál fogva az alsó lapokra zuhanó egyre nagyobb tömegre.
Látványos, de kamu.
Egy biztos, huszat el nem tör a fószer, ha nincs két oldalon alátámasztva. Még ötöt sem.Az ilyesmit vastagságra illik mérni, nem darabszámra.
-
Vakegérke
félisten
A betontörés kisebbfajta csalás. A széleken hézagolva vannak a táblák. Na már most elég, ha az első ötre-hatra kellő erő jut, a többit már ők elintézik.
-
Domxc
senior tag
LOL
-
Tibor_560sec
aktív tag
Eléggé keményfejű a srác ...
-
EczkE
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest