Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
A 3. részt még nem láttam, de az első kettőt nem tartom nagyra. Egyre inkább érzem, hogy az ízlésem nagyon távol áll az átlagtól. Számomra a film unalmas, vontatott, kicsit sem rejtéses, vagy izgalmas. Leginkább a "Jé, tényleg? Ja, jó." érzést váltja ki.
A harmadik részről olvastam egy kritikát, ami körülbelül fedi a nézőpontomat, ha nem is minden téren az első résszel kapcsolatban. Azt mondják a könyv zseniális, és nagy valószínűséggel annak, aki olvasta, a film is jobban "átjött", de szerintem elég gyenge...friss az élmény, a 2. részt tegnap néztem.
-
Van amerikai változat?
Az első rész nagy volt, a másodiknak elég sok idő, jó 40 perc kellett, mire beindult, a harmadik pedig igen durva volt abból a szempontból, hogy rengeteg dolog kiderült benne.
-
moha21
veterán
Az első az valóban jó volt, a többit nem láttam eddig.
-
darál0w
Jómunkásember
pont most szedtem le a 3. részt.
az eddigi kettő ütős volt.
-
danih
veterán
Azt hittem ennek valamilyen köze van a Lance Henrikssen sorozathoz
-
gYaLo
őstag
Tetovált lány alap film
-
Én csak a címet nem értem. Miért Millennium a címe, mikor SPOILER az a filmben lévő szerkesztőség neve, és ahogy észrevettem, a film nem igazán erről szól...hanem a kiscsajról
-
albert8
veterán
Mi is a magyar cime?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest