- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Apple asztali gépek
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
üdv 820-tulajok! érdemes felrakni a tízest insiderrel, vagy jobb a békesség? ha jól értem insideres telefon esetén mindig él a downgrade lehetősége. illetve egy másik kérdés; ha belépek insiderbe, meg lehet akasztani a telefont az aktuális builden, vagy folyamatosan kapni fogom a legfrissebb verziókat? nem szívesen áldoznám be a kis 820-at kísérleti nyúlnak...
-
leslie23
tag
szakértőket kérdezném, hogy AMOLED panelekre mennyire jellemző, hogy veszítenek a szaturációból? családban van egy új 730 és hát a jóval élesebb kép még érthető a felbontásából adódóan, de a színtelítettség terén is alaposan alulmarad a féléves 820-am, azonos fényerő mellett...
-
leslie23
tag
lejött a Denim, 10 perc volt kb., minden pöpecül ment. van végre live folder, mobilnet kapcsoló (hack nélkül), de ami számomra a legfontosabb, végre állítható a szundi ideje az ébresztő appban!
mondjuk azt nem értem ilyen funkciók nélkül hogy lehet OS-t kiadni...
viszont az MS fejlesztésekkel kapcsolatos habitusa komolyan mondom, minősíthetetlen. én nagyon csipázom a WP-t, a modern UI-t meg végképp, de pl. itt ez az ébresztős dolog. X év után végre lehet a szundi funkció idejét állítani, de nem ám a user kénye-kedve szerint (amit már az Android 2.2 is tudott), hanem válasszon 5 lehetőség közül. persze, apróság és valószínűleg rajtam kívül senkit nem izgat, de szerintem sok ilyen alapvető kis hiányosság van, amit nem lenne nagy meló implementálni, de még sokkal-sokkal szerethetőbb és jobban használható lenne ez a rendszer...
-
leslie23
tag
hang le + power, működik, köszi!
mondjuk remélem nem lesz rá szükségem, de csak egyszerűbb, mint leszenvedni a hátlapot. -
leslie23
tag
válasz
Gymnova81 #11977 üzenetére
a Phonly elég jó, bár vannak apró reklámbannerek benne. a Nextgen Reader viszont még jobb, elég sok feature van benne, mostanában inkább ezt használom.
a trial verzióban sincsenek reklámok, sőt semmilyen korlátozás, tulajdonképpen addig használod ingyen, ameddig kedved tartja...
(ezek feedly kliensek amúgy.) -
leslie23
tag
válasz
karl_fischer #11829 üzenetére
PC-ről feltöltött, HD képekről van szó. ha szintén PC-n letöltöm őket, tökéletes a minőség, fájlméret klappol. de ha telefonról nézem a képeket onedrive-val és belenagyítok, hót' pixel az egész. letöltve pedig 100-200 KB-os képeket kapok. elképesztően zavar, mi lehet a probléma? beállításokban semmit nem találtam.
-
leslie23
tag
csak nekem szarakodik a OneDrive? 1 MB-os képet letöltve kapok egy 120 KB-os pixelhalmazt...
-
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11743 üzenetére
erre gondolok, elvileg ez hivatalos app: [link]
-
leslie23
tag
a beépített glance screen (gyorsnézet) és a WP store-os Glance app között van valami difi?
-
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11574 üzenetére
desktophoz ez dukál, hajrá
[link]
-
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11572 üzenetére
nem feltétlenül neked, de csak van a környezetben egy átkozott laptop, ami kezeli az SD-t...
ez mondjuk már 450 HUF, lehet megéri várnod egy fél évet.
[link] -
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11570 üzenetére
akkor nincs ötletem.
amúgy világéletemben kártyaolvasót használtam, az adatkábelektől a falra mászok
µSD-SD adapter pedig ~200 HUF, SD-t meg kb. minden laptop tud kezelni. ezen nem érdemes spórolni, főleg ha több kártyát is használsz. -
leslie23
tag
válasz
sz.balazs.95 #11568 üzenetére
milyen telefonban használnád? nekem volt egy anno egy Samsungom, ami csak úgy tudott µSD-t kezelni, ha a telefonba téve leformáztam és magának létrehozta a kis mappáit.
végső esetben SD tartalmát gépre át, formázás, majd vissza a cuccokat az SD-re.
-
leslie23
tag
hard resetet követően ~25 perc alatt ment fel a Cyan.
Kube: [link] magyarul nem elérhető egyelőre.
-
leslie23
tag
válasz
this is life #11464 üzenetére
elég baba.
én az alap, színes csempéket is csipázom, de ha már lehet beállítani hátteret, akkor legyen mind átlátszó.
T_Stark: én is nézegettem hátlapokat, ebayen volt a legolcsóbb, ott 2,5k-ért láttam, elvileg eredeti. én abban bízom, hogy itthon majd kiszórják őket, ha már úgyis kifutott modell. bár egyelőre b@sznak elosztogatni őket.
-
leslie23
tag
Transparency Tiles appot ismeritek? egy jó képpel nagyon barón nézhet ki...
-
leslie23
tag
T-s 820 tulajokat kérdezném, hogy az általuk vásárolt készülék független volt-e? nekem sajnos nincs vodás/telenoros/bármilyen más µSIM-em, valaki tudna informálni ezzel kapcsolatban?
-
leslie23
tag
válasz
hülyegyerek #11141 üzenetére
és egyéb téren hogy muzsikál a Cyan?
erősen gondolkoztam egy PfD installon, de most már inkább kivárom, míg a T-hez is eljut. remélem még az idén...
-
leslie23
tag
én néhány hete vettem, már a dobozból kivéve kiállt az a kis rész a hátlap síkjához képest. ezek szerint gyakori hiba. akkor szerintetek kár miatta care-be menni?
-
leslie23
tag
válasz
fradimil3 #11022 üzenetére
T-nél is necces, nagyon résen kell lenni, hogy azt az 1-1 darabot elcsípd. szerintem sokan várják azt a készletértesítőt...
itt is van még amúgy, nem tudom van-e valakinek tapasztalata ezzel a bolttal. mondjuk 1 év gari, az is bolti és hát a honlapjuk... nem túl meggyőző
aprón találni még 2 év garanciával T-függő példányokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest