- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy_83
tag
Szia,
Szerintem semmi gond az ilyen kérdésekkl, de a legjobb módja, hogy átfogó választ kapj, kezd el böngészni a fórum topikot a legelső bejegyzéstől... Számtalaszor feltették már ezeket a kérdéseket, de ezzel semmi baj nincsen....
Az akksi napi használattal (20-40perc zene, 3G, Net, Facebook, Emailok stb) maximum 24 órát bír... ez van sajnos. A napokban megjelenő frissítéssel állítólag ez az idő növekedni fog persze ezt én nem tudom megerősíteni. A kamera mínősége nekem tökéletesen megfelel, szép részletgazdag képeket csinál...
Én Iphone4 -ről váltottam és abszolut nem bántam meg! Ismerkedni kell vele, de nagyon szerethető, gyors, kezesbárány tud lenni...
Amennyiben van kérédsed kérdezz nyugodtan, de fórum végig olvasása sok kérdésedet megválszolja..
További szép estét..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest