- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
Sziasztok!
Kicsit megunva, hogy az Androidom folyton lefagy és idióta, azon gondolkodom, hogy hamarosan aktuális telefonváltásom kapcsán ilyen készüléket vásárolok. Nem olvastam végig az összes hozzászólást, viszont van pár dolog, ami érdekelne. Nézzétek el nekem, ha már korábban valaki ugyan ezeket feltette.
1. Amire használnám: Facebook, facebook chat, viber, whatsapp messenger, google szinkronizálás (naptár, ilyesmi), gmail, böngészés, youtube... - ezeket mennyire zökkenőmentesen lehet megvalósítani?
2. Olvastam, hogy sok a probléma a készülékkel: pl. hibásak, gyakori szerviz, ezek a dolgok javultak?
3. Mennyire bírja a gyűrődést a kijelző? Ahogy értelmezem, ezen nincs gorilla glass...
Előre is köszi, ha még valami felmerül, akkor írok.
Esetleg típusproblémákat még írhatnátok, hogy mikbe ütköztök, hátha nekem is fontos lenne, csak nem akadtam még bele...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Autós topik
- Vicces képek
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged