- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alienware notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lune
tag
Sziasztok!
Kicsit megunva, hogy az Androidom folyton lefagy és idióta, azon gondolkodom, hogy hamarosan aktuális telefonváltásom kapcsán ilyen készüléket vásárolok. Nem olvastam végig az összes hozzászólást, viszont van pár dolog, ami érdekelne. Nézzétek el nekem, ha már korábban valaki ugyan ezeket feltette.
1. Amire használnám: Facebook, facebook chat, viber, whatsapp messenger, google szinkronizálás (naptár, ilyesmi), gmail, böngészés, youtube... - ezeket mennyire zökkenőmentesen lehet megvalósítani?
2. Olvastam, hogy sok a probléma a készülékkel: pl. hibásak, gyakori szerviz, ezek a dolgok javultak?
3. Mennyire bírja a gyűrődést a kijelző? Ahogy értelmezem, ezen nincs gorilla glass...
Előre is köszi, ha még valami felmerül, akkor írok.
Esetleg típusproblémákat még írhatnátok, hogy mikbe ütköztök, hátha nekem is fontos lenne, csak nem akadtam még bele...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest