Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mirci18 #20593 üzenetére
Hát igen .. vissza fogom vinni hétfőn mert nem lett jó.. visszarakták a 7.5-öt és ezzel letudtak mindent.. meg rányomtak egy tesztet és kész.. a vicc hogy most rosszabb a telefon
nem tudok vele telefonálni mert a másik fél nem hall belőlem semmit
csak tudnám mitől romlott most meg el a mikrofon.... xD
-
törölt tag
Valaki járt már úgy, hogy szervizbe vitte a telefonját xy hibával és 1 hét szerviz után visszakapta úgy, hogy "nem találtak hibát" !?
WTF?? Proximity sensor hibával, alkalmazás kilépés és lefagyással vittem be de ők nem találtak semmit...
Rákötik a gépre és ha kidob valamit van hiba ha nem akkor meg jó?? de használat közben meg rossz.. érdekes számomra.. most fog lejárni a garanciám erre játszanának ?
-
törölt tag
Sziasztok! Van egy Lumia 800-as telóm, de már kezdi a végét járni..
-Mostanság lefagy, lassú
-telefonálás közben a mikrofonom meghal és a másik fél ugye nem hall engem, újrahívás után néha életre kel és működik tovább
- szintúgy telefonálásnál nem tudom egyből kinyomni a másik félt mert sötét marad a kép ..(direkt olyan fólia van rajta ami az érzékelőnél ki van vágva)2012. 11. hónapban vettem.. garancia már nincs elvileg rajta viszont T-Mobilnál kötöttem egy "Extra" készülékbiztosítást rá .. remélem azért díjmentesen megtudják oldani ezeket a problémákat. Plusz még a szilikon tok miatti foltosodás is a hátlapon ... 7.8-van rajta nem hiszem ,hogy a szoftver lenne a gond, eddig nem volt problémám vele. Alig van rajta pár kép, 1 zene, semmi videó, 5-6 alkalmazás pluszba szóval leterhelve sincs.
Valaki találkozott már ilyen problémákkal?
-
törölt tag
Egyszerűen nem értem.. coospace-re próbálnék belépni de nem megy .. elsőnek hibát ír ki a "webhely biztonsági tanúsítványával" majd rámegyek, hogy tovább a webhelyre, be is tölti majd EHA-kód, jelszó beírása után belépés-re kattintok és AJAX error-t ír ki .. próbáltam UC böngészővel is de nem megy.. lehet az a baj, hogy https-s az oldal ?
-
törölt tag
Sziasztok! Hol tudom megnézni, hogy melyik a legújabb javított frissítés? Mert most írta ki a Zune, hogy a 7.10.8779.8 -as frissítés elérhető...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Környezetvédelem
- Tippmix
- World of Tanks - MMO
- Hobby elektronika
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest