- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcelo
csendes tag
Sziasztok!
Én is mint sokan akik írtak már,telefon vásárlás előtt állok.Természetesen a Lumia is benne van a listámban. Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy mivel kijött a windows phone 8 olyan dolog előfordulhat-e,hogy ezentúl a 7.5,7.8 (meg ami még várható elméletileg) rendszerre kevesebb alkalmazás,játék lesz elérhető.
Tehát nem fognak ezzel a rendszerrel foglalkozni a fejlesztők.
Engem igazából az úgymond szegényebb felhozatal zavar játékokból és programokból...[ Szerkesztve ]
-
Marcelo
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon nekem is meghozta a telefont a futár.
Hát ez valami nagyon szép készülék!
Majd most kezdem el jobban megnézegetni a dolgokat rajta.
A simet azt ezen a számon kell aktiválni?
36-30/633-6366[ Szerkesztve ]
-
Marcelo
csendes tag
Bakker egy kis segíség kellene.
Kitöröltem véletlenül az email beállításokat a főképernyőről.Most meg nem találom hogy újra kitudjam rakni.
Help please. -
Marcelo
csendes tag
Nekem az alkalmazásaim között nincsennek. Van rádió,térképek,zenék,videók,Office stb.
-
Marcelo
csendes tag
Egyébként mennyire karcolódik a kijelző?Mondjuk egy farmer zsebben elképzelhető hogy karcolódna?
Milyen fóliát ajánlottok rá?A hátulján a kameránál a fém csík hajlamos a karcolódásra? -
Marcelo
csendes tag
Köszi fiúk akkor megpróbálok nagyon vigyázni a hátuljára.Mondjuk ha a tokban hordanám akkor a hátulján a krómos rész szerintem nem tud karcolódni annyira.
Csak ugye a tokkal meg ott van a foltosodás probléma vagy mi.Abból most mi igaz?
Délután kezdem igazán majd átnézni a telefont.
Az emailjeimet hogyan lehet legkönnyebben összevarázsolni a telefonnal.Gmailes címem van.[ Szerkesztve ]
-
Marcelo
csendes tag
Na itt vagyok!
Lenne egy pár dolog itt.
Ékezetes betüket nem lehet írni a telefonnal?
Meg azt szeretném megkérdezni hogy miért az asztali verzióban jön be a Bing böngésző a telefonon.Ezt hogy lehet beállítani?
A töltéssel kapcsoltban pedig azt szeretném kérdezni,hogy igaz elég ha normálisan töltjük ezket nem kell már 16 óráig vagy meddig tölteni.
Esténként ti takarékos üzemmódba szoktátok tenni,vagy repülő üzemmódba?
Amúgy nagyon tetszik a készülék.
Egyenlőre minden mást sikerült megoldanom. -
Marcelo
csendes tag
Na látom elvoltatok tegnap este.
Soha nem fogom elfelejteni az egyelőre szó helyes leírásást.
Hol lehet a keresést angolra állítani?[ Szerkesztve ]
-
Marcelo
csendes tag
Megcsináltam.Na így már mindjárt más.
Ááá nagyon tetszik maga a rendszer is,meg a telefon is.Az egész olyan simán fut,semmi akadás.
Én nem bántam meg hogy ezt a készüléket választottam.
Este 10-től reggel 8-ig 5 vagy 6% merült a telefonom,persze ekkor nem nyomogattam csak bekapcsoltam a takarékos üzemmódot.Direkt megjegyeztem mondom kiváncsi vagyok rá,de szerintem ez jónak mondható egy teljesen új telefontól.Most töltöm másodjára mert délre megyek melózni.Kiváncsi vagyok hogy holnap reggelig elfog-e majd menni.
Nincs olyan progi hozzá ami tételesen kimutatja,hogy aznap mennyit wifiztem,telefonáltam stb.? -
Marcelo
csendes tag
Na megint itt vagyok.
Hogy tudom az albumok képét beállítani hogy amikor hallgatom azt,akkor mutassa?
Erre nem jöttem még rá. -
Marcelo
csendes tag
Sziasztok!
Nekem két dologra nem sikerült még rájönnöm.
Az első:
Hogy kell a Zunenal vezeték nélkül a telfont összeszinkronizálni?Amikor rámegyek erre a lehetőségre valami hibakódot ír ki.
A második:
Mobiladtaforgalmat mutató alkalmazást kerestem már mindenhol,de nem találtam rá.Ti hogy oldjátok meg ezt?Hogyan lehet ezt megtudni hogy körülbelül mennyi van még az adatforgalmamból?
Aki esetleg nem olvasta tegnap megjelent az Angry Birds Space és Star Wars is 7.5-re.
A tok kérdéshez:
Nekem is benne van vasárnap tettem bele.Én ahogy itt tanácsolták vágtam bele szépen a tokba papírból egy úgymond "talpbetétet" és így nem fog foltosodni,mert a gumi nem érintkezik a telefonnal.
Tudtottam az a gond,hogy gumi az anyaga a toknak.Amúgy nagyon jó kis tok én megvagyok vele elégedve. -
Marcelo
csendes tag
Még valami:
Azt nem lehet megcsinálni,hogy a Sky Drivera amik fel vannak töltve képek,azokat a nevekkel szinkronizáljam úgy,hogy ne keljen letölteni hozzá a telefonra a képeket?
Köszönöm a segítséget Dave.[ Szerkesztve ]
-
Marcelo
csendes tag
Na jelnetem úgy működik,hogy felrakod a telefonra a képeket,és azokat beállítod a nevekhez.Utánna az albumból felküldöd a felhőbe és akkor is ott lesznek a képek a nevekhez hozzászinkronizálva.
Ha esetleg valaki így oldaná meg a dolgot akkor itt van a recept hozzá. -
Marcelo
csendes tag
Mi kérdeztük,hogy honnan kapja meg a futár a telefont,amikor hozta a srác.Ő mondta,hogy Pestről hozták le,Nyíregyházára és onnan szállítják ők tovább.Tehát szerintem Pest a központ biztos,megyeszékhely és onnan ki a címre.
Ha az van kiírva hogy szállítás alatt,akkor ma megkapod.Én nekem is ízt írták és már 10 óra körül nálam volt másnap. -
Marcelo
csendes tag
Nekem egyből működött minden rendesen.
Más:
Azt magyarázza már el nekem valaki,hogy minek kell megadni a számlázási címet amikor megakarok venni egy fizetős alkalmazást?Előtte megadom a kártyám adatait,akkor ezeknek minek a számlázási cím?
A másik:
Még mindíg nem tudtam vezetéknélkül összeszinkronizálni a telefont a zunenal.
Ha rádugom a gépre és rámegyek a telefon vezetéknélküli szinkronizálásra akkor nekem kiír valami hibakódot.
Ha töltöm és úgy próbálom akkor meg ízt írja ki,hogy csatlakoztassam a géphez.Nézegettem a T-Mobil oldalán az akciókat.Ki vesz havidíjas előfiztésre telefont,olyan díjakkal hogy 16800 Forint,meg 21000 valamennyi?
Nekem ez valahogy érthetetlen. -
Marcelo
csendes tag
Nekem is olyan 2 óra körül feltölt.
-
Marcelo
csendes tag
Sziasztok!
Kinek van meg a World of Rabbit nevű játék?Valaki elmagyarázhatná hogy mit is kell csinálni,mert eddig nem jöttem rá. Azt észrevettem hogy szépen lassan kialakult a nyulam.Meg valami építkezés folyik az alatta lévő sávba,de ennyi. -
Marcelo
csendes tag
Na gondoltam felnézek a teló fórumára erre látom,hogy nagyon nagy a nyüzsgés.Nézem,sokan megkapták a 7.8-at.
Rádugom a gépre,hát rittig nem talál az enyémhez frissítést.Tmobil Lumia 800.
Fasza. Mégis mikor fogja ugyan majd felajánlani?
Ilyen megszakítós frissitést én nem merem megkockáztatni... -
Marcelo
csendes tag
Jó nektek.
Én ma is próbáltam aztán nekem még fel sem ajánlja a frissítést.
Nekem még fennt sincs,közületek meg már egy páran raknák vissza a régit.
Ma már kinomban leszedtem a Zunet utánna visszaraktam,de semmi.
Egyedül ma reggel frissült a kamera extrái,meg a Nokia városnéző,a gmaps meg az nso.De a 7.8-ról még hallani sem lehet.
T-mobilos Lumia 800.
Ennyi. -
Marcelo
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hogy lehet kiíratni a telóval a névnapokat? -
Marcelo
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van,hogy nem mutatja az összes levelemet a telefon,csak azokat amiket azóta kapok amióta összeszinkronizáltam a fiókommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest