Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsi76
tag
Blyan, Te itt fogsz aggódni 6-8 hónap múlva is
Én ugyanígy jártam, 1 évig nézegettem a telókat, azt hiszem jó döntést hoztam. Picit máshogy látod a fdolgokat,de persze ez nem is baj, furcsa lenne, ha mindenki egyforma lenne
Olvass először utána, hogy Nokia hogyan oldotta meg pl. a memória kezelést, megsugom az életben nem tudod televágni futó alkalmazásokkal. Az 1.4 proci nem tudom meddig elég, nekem még nem sikerült megakasztanom, pedig használok rajta mindent. Az androidot fel se hozd, mert az egy szartalicska xerintem.. Az egy örkké akadó rendszer lesz, a felépítéséből adódóan. Iphone super, csak az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest