Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pawky
csendes tag
Hello. Nekem a 7.8 óta nem működik az IE-ben a tab-ok kezelése. Ha valamit új tabon nyitok, akkor az meg se nyílik és a tabkezelőben csak egy üres feketeség van, lehet új tabot nyitni, de csak egyet és azt se nyitja meg. Szóval totál káosz, és ezt most kezdett el csak zavarni. Utánaolvastam külföldi fórumokon és azt írják, hogy teljes hard reset kell. Nem tud véletlenül valaki más megoldást, nem szívesen húznál újra az egészet, vagy szerintetek amúgy is jót tesz időnként egy ilyen a rendszernek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Gran Turismo
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik
- Autós kamerák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest