Hirdetés
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
halhatatlan
aktív tag
itt egy jó cikk hátha segítek vele másoknak!
[link] -
halhatatlan
aktív tag
válasz
Speed® #20826 üzenetére
rendben értem... akkor jól tippeltem a class 4-et ilettve.
most jelenleg 47 perces video felvételt már tudtam készíteni!
igaz csak 720/p 30 képkockával. Úgyfest ,hogy így beválik a dolog, de azért kiprobálom cseréltetni class 10-re mert hamár tudja a kamera az 1080p-t ki is akarom használni.
esetleg még azzal tudok játszani 1080p-nél hogy nem 30 képkockát veszek fel hanem, 24-et, hátha azzal is jó.
annak külön örülök, ha nem a win10 az oka a hibának, nem szeretném cserélni. -
halhatatlan
aktív tag
válasz
Speed® #20807 üzenetére
szia! kaptam egy másik Sandisk Edge microsd hc-i 16gb memo kártyát, de a hiba ugyan az vele mint elözővel!
bizonyos idő után leáll a videó felvétel, és jön a hibakód. ugyan ezzel a memo-val még nem jött elő a rezgéses hiba.
mostmár a telefonra kezdek gyanakodni, vagy a win 10 a gond.
vagy még gondolok olyanra is, hogy ugye ezek a memo kártyák kaptak valamien besorolást, c1,c2,c3,c4,c5,stb... mivan ha lassú a HD felvétel-hez a memo kártyám...?
[link] -
halhatatlan
aktív tag
valakinek volt már memo kártya baja L735-nél?
vettem bele egy 16gb-os sandisck ultrát, és videó felvétel közben megáll! 40 percnél kidob valamien hibakód-ot, a videó pedig eltűnik!
de csinált olyat is, hogy hosszan rezgett a telefon megálás nélkül addig amig az akku-t ki nem vettem, abba se hagyta!
mikor ujra inditottam,memoria kártyát akarta ujraformázni.
mind ezt win10 alatt!
valakinek esetleg ötlete? köszönöm! -
halhatatlan
aktív tag
válasz
Maxell014 #20776 üzenetére
nekem még a skyp-re is átvitte valahogy a microsoft, asztali gépre az összes számot!
ha nagyon nem megy minek görcsölsz annyira! van egy nagyon jó bevált régi modszer! toll, és papír! kiírkálod eggyesével!
ja egyébként elfogadom ajándékba ha téged ennyire bosszant a teló! -
halhatatlan
aktív tag
sziasztok! nem tudjátok,hogyan működik ez a szolgáltatói függetlenítés?
20-as függő vagyok! -
halhatatlan
aktív tag
válasz
Luck Dragon #20764 üzenetére
á végre valaki! köszönöm szépen!
-
halhatatlan
aktív tag
Tegnap este vissza raktam a win 8.1 denimet, olyan problémába ütköztem, hogy az appx4Fun-ról letöltött alkalmazásokat nem engedi felrakni! kiírja hogy: Sikertelen a vállalati alkalmazás telepítése.- na ez miért van?
azt a bizonyos alkalmazást nem tölti le hiába lépek rá! ezt sem tudom miért van. hiába nyomok rá, bedob az alkalmazástékába és azt írja,hogy hiba történt a kérés teljesítésében.
-
halhatatlan
aktív tag
válasz
Luck Dragon #20755 üzenetére
rendben köszönöm a szájbarágást!
mi a teljes neve ami alapján megkereshetem a progit? -
halhatatlan
aktív tag
üdv!
nem ismertek valami bevált app-ot ami kitakarítja a rendszert?
köszi -
halhatatlan
aktív tag
üdv.
hogyan tudnám megkeresni a telefonomat van rá tippetek?
tegnap elveszitettem.
az ksi szerintem kimerült, abban bizom valaki megtalálja és feltölti, mert talán akkor megtalálja az eszközkereső.
és zároltattam is. -
halhatatlan
aktív tag
válasz
this is life #20718 üzenetére
okés okés, Köszönöm
-
halhatatlan
aktív tag
azt tudja valaki, hogy mien file formátum a programok ami a win ph 10 alatt futnak? (apk, stb...)
illetve van e olyan oldal ahol az appokat le lehet szedni rá, az áruházon kivül!
köszönöm! -
halhatatlan
aktív tag
sziasztok!
én ujra szeretném telepiteni a 735 telefonom-ra a 8.1-et tudnátok segíteni benne?
üdv és köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BIOS topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest