- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Mikrofon topic
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
BlackLamb #19783 üzenetére
Lehet sokat segitene a p8lite-nak ha bekapcsolnad a fejlesztoi beallitasokat, ott a 2d kirajzolas gpu-val, animaciokat nullara venni ,es egy custom launcher pl nova , persze azt is finom hangolni, egybol furgebb lesz a tempo , nem hasznalt alkalmazasok tiltasa vagy ha a garit nem befolyasolja rootolas es azok torlese.. a 950 nem lenne rossz valasztas , de meg kellene varni hogy milyen iranyba mozdul el a w10m mint mobil oprendszer, jo lenne tudni az ms szandekait,de azt suru homaly fedi , de ha nagyon jo aron tudsz 950-hez jutni akkor talan meger egy utolso probalkozast a plattform...vsz jovoje mar kevesebb van mint multja , de fondolom nyar kornyekere kicsit tisztabb lesz a kep.
-
válasz
BlackLamb #19778 üzenetére
Nem vágyok en droidra , de ha nagyon kirantjak a szonyeget a w10m alol akkor nem marad mas valasztas ,az igenyeimet boven kiszolgalja a 735 az aruhazban is megleleltem eddig amire szuksegem volt, az Os-el semmi nagy gond , a fo problema hogy az Ms kihatralt mogule , igy nincs lenyegeben keszulek lassan 1.5 eve , folyamatosan csokken a felhasznalok tabora es ezzel egyutt fog csokkeni elobb utobb az appok szama , vagy epp frissitesek maradnak el . A kedvenc idojaras appomat jovo honapban lovik le amazing weather hd (remelem az adatszolgaltato szerverekkel megmarad a kapcsolat). Kb 10-15 vasarolt vagy free appot hasznalok ,ha azok jo reszet lelovik akkor nem sok valasztasom marad. Amugy volt droidom , mai napig se szeretem azt a rendszert , se telefonon se tableten ...
A Huawei a p8lite optimalizalasanal mit rontott el ? Mert amugy nem lenne rossz vas ami abban van , igaz nem egy flagship de tobb mint vallalhato ero van benne ... -
Maxell014
senior tag
válasz
BlackLamb #19778 üzenetére
Én tegnap cseréltem le, 2évig volt nálam. Már kezdett sz@r lenni az akksija a böngésző 1nap legalább 1x kifagyott vagy ha több oldalt volt megnyitva akkor ami a háttérben volt azt bezárta stb. Szóval csinálta a hülyeségeket elég rendesen. Én egy S7 Edgre cseréltem és olyan mint ha egy trabantból ültem volna át 7-es BMW-be. Nem tudom mi bajod van az androiddal.
Spet Köszönöm !
-
ViragL
tag
válasz
BlackLamb #18963 üzenetére
Mielőtt belevágsz próbálj ki valamit, szerintem. Vedd ki az SD kártyát, csinálj egy hr-t. Utána úgy rakd vissza a kártyát a telefonba, hogy előtte pc-n (esetleg androidos eszközön) törlöd az előző Windows maradványait. Nyilván a zene, fénykép maradjon, de a többitől szabadulj meg!
A biztonsági mentés visszaállítását hagyd a francba. A laggolás megszűnik, ha minden alkalmazás lefrissült. -
Xantal
tag
válasz
BlackLamb #18954 üzenetére
Szia. Ha még tennél egy próbát, akkor ajánlom mfex kolléga módszerét. Ennek rövid lényege, hogy WDRT-vel újra tenni az eredeti szoftverét, majd frissíteni a legújabbra, de az app-okat csak a végén frissíteni. Biztonsági mentést nem visszaállítani.
Van egy Lumia 730, Lumia 930 és egy Lumia 640 itthon. Valamennyi kifogástalanul megy. -
maxximeggy
csendes tag
válasz
BlackLamb #18730 üzenetére
A fényerőnél nekem olyan szokott néha előfordulni automatikus beállításon, hogy sötétben nem mindig viszi le a fényerőt és így sötétben elég vakító, vagy ami többször megesik, hogy napfényben nem mindig aktiválódik a napfényben olvasás funkció, néha működik, néha nem.
-
edari
őstag
válasz
BlackLamb #15812 üzenetére
1 éves a telefonom, nekem is fehér, de nekem ugyanolyan mint amikor elhoztam a boltból. Jó, nem ugyanolyan, mert van a hátulján 1-2 karc, de nem színeződik. Se fólia, se tok nincs rajta. Csak vigyázok rá mint a szemem fényére.
De 3000 ft-ért a Nokia Care-be tudsz venni fehér hátlapot (ha garis a telefon, ha nem, akkor 3500).
-
KunEmber
senior tag
válasz
BlackLamb #14897 üzenetére
Az összes programot átraktam az SDről a telefonra. Így a gyári kliens hallgatása közben már tényleg csak egyszer-egyszer döccen meg a windows gomb megnyomása után.
Az azonnali szétfűrészelést és hasonlókat támogató gondolatok elmúltak, de nem fogadom el ezt a kompromisszumot. Lehet, hogy egy teljes (azzal a PCre írt programmal) újrarakás megoldaná, de annyit most nem ér. -
szori
tag
válasz
BlackLamb #14705 üzenetére
Fura, mert nekem működött, és semmit nem csináltam (nem frissítettem meg hasonlók). Reggel mondjuk egy program frissült, de nem tudok keresni alkalmazást, nem látom a top appokat stb. Hard Resetet nem igazán akarok...
Egyébként a helyedben szervizeltetném, ha garis, mert nem lenne szabad akadnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest