- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok!
Ismertek módot arra, hogy a onedrive-ba elmentett whatsapp adatokat androidos teló megértse? Leszedtem a felhőből a mentést, de láthatóan más formátumban ment a windows és a gugli.
-
RetepNyaraB
veterán
Kiderült, hogy már a fiókcímét is rosszul tudta, a jelszóig el se jutottunk
Mindenesetre kiszedtem belőle az SD-t, hogy lementsem, amit tudok és eccercsak elindult. Ezt a darab sz* egy telefont... Most fut, szinkronizáltam benne mindent, a következő viccnél rituálisan agyonverem és sose lássak többet vindózfont. Elég nekem a PC-n is hadakozni vele -
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok.
Tegnap óta eccercsak nem hajlandó bekapcsolni, bootloopban van a NOKIA logónál.
Akksi ki-be, töltőre dugi nem használ.
Gyári, azt hiszem legfrissebb ota szoftverrel.
Persze folyton leesett, eldobták, ilyesmi, de egy modern telefonnak ez ugye nem nagyon árt, csak pl. alaplap repedés esetén. Namost van-e valami módszer ennek kiderítésére házilag? Hard resetet nem szeretnék, mert (barátnőmé a cucc) semmivel sincs szinkronizálva (ezúton gratulálok neki) és így bukná a teljes névjegyzékét, meg minden egyebet a gépen -
RetepNyaraB
veterán
válasz
ghost364 #33530 üzenetére
Kijelző cserét közben meg is találtam magamtól, köszi
de a linkkel az a baj, hogy mint írtam, ravasz barátnőm nem hozott létre mikrofos fiókot magának. Tehát a felhőben nincsenek névjegyek, meg más se. Viszont a kijelző csere nem veszélyesen drága és akkor minden hepi.
Még egy kósza kérdésem annyi lenne: a cserélt kijelzővel el lehet adni ezt a telót? Ha igen, mennyi körül, amennyiben azt szeretném vegyék is meg? Nincs még egy éves, két év garancia van rá (remélem az nem ugrik a cserétől, de ha igen, akkor sincs mit tenni).
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok!
A barátnőm ma reggel eldobta a telót és meghalt a kijelző, nem érzékel.
Kérdés: hogy lehet levarázsolni a kontaktokat, esetleg sms-eket a telefonról?
Főleg a kontaktok kellenének, érthető okokból. Ő azt állította, szinkronizált valamit a google-lal, de nem, mert droidos telefonba dugva a kártyát, majd bejelentkezve sincs elérhető kontakt.
Előrebocsátom, lövésem sincs a winphone-ról, de gyaníthatóan nincs túl jóban a google-lal, szinkronizációs vonalon...
Mikrofos számlát (szerintem) nem nyitott - bár most melózik és nem tudom megkérdezni, csak wifin használta a netes funkciókat, azt is ritkán.->a win explorer-ben nem megy az ügy nyilván, de a winphone desktop alkalmazásban sem, úgy nézem.
Szóval
ui.: kijelző cseréről tudtok nagyságrendi árat mondani esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest