-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kócoska
csendes tag
Köszönöm a bóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókot
MMS-re választ találtam: [KÖSZÖNÖM]
Telekommosok azt mondták, hogy a windows elfelejtette ezt a funkciót beleprogramozni, és USSD kóddal kell beállítanom.... most ezzel ügyeskedek.
De ha van, aki ennek szakembere, akkor várom válaszát, de tényleg!
[T-Mobile ] , de nekem *111*508# nálam nem működöttUgye senkinek sem világít az alsó három kis ikon sosem????????
Tényleg, a jobb alsó gombocskát van aki használja is? Annyira feleslegesnek érzem a Bing keresőt, nem lehet kiiktatni valahogyan, vagy bármit (másik alkalmazást választani mondjuk böngészőnek vagy akármit)?Fájlkezelő nem jár a gépecskéhez, vagy csak én vagyok ennyire láma, hogy nem találok????
Ok.... amikor WIN7-tel párosítom, csak pár mappa jelenik meg (nem mintha annyira bele akarnék nyúlni a rendszerbe, de mégis nah, tc a barátom), na meg itt valahol olvastam, hogy az mp3 is duplázódik (nálam már triplázódott is egynéhány), azt is jó lenne kisimítani valahogyan.
Wáááááááááááááááááááááááá most nézem, mennyi apró női problémám van az amúgy szeretett gépecskémmel
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest