- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
-
okoska74
senior tag
Távolítsd el a drivert a gépről. Indítsd újra a gépet majd kikapcsolt állapotban dugd rá a telefont az usb -re. amikor bekapcsol a telefon telepítenie kellene a driverét és lesz megint kapcsolat. Én így hallottam, hogy így kellene működnie. Net kapcsolat kell hozzá azt hiszem.
-
okoska74
senior tag
-
okoska74
senior tag
Kaptam emailban pdf -et. Megnyitni meg tudom de lementeni nem tudom, hogy hova menti. Szeretném tovább küldeni egy másik emailban csatolásként de csak arra jöttem rá, hogy onedrive -ről lehet megosztani. Nincs egyszerűbb módja? Próbáltam az Adobe readerrel, PDF reader (microsoft), PDF reader (PompolutZ) verziókkal.
-
okoska74
senior tag
Nekem is most kezdett el letölteni egy frissítést. 30% -nál tart a letöltés. Kíváncsian várom, hogy mi lesz.
-
okoska74
senior tag
válasz
sszemtelen #5101 üzenetére
Szintúgy. Pedig két készülékem is van és egyikre se megy a 8000 -res adomány.
-
okoska74
senior tag
-
okoska74
senior tag
-
okoska74
senior tag
-
okoska74
senior tag
válasz
Quasi_modo #4699 üzenetére
A terület befektetői 3-5 éven belül várják a kereskedelmi forgalomban kapható grafén termékek megjelenését, a szkeptikusabbak 7-10 évet mondanak. Várhatóan a kijelzők és napelemek lesznek az első boltba kerülő termékek, a többi felhasználási mód még a kutatásokon múlik.
Talán még a mi időnkben.
-
okoska74
senior tag
válasz
Quasi_modo #4697 üzenetére
Telefontöltés 5 másodperc alatt rész az érdekes.
-
okoska74
senior tag
válasz
Quasi_modo #4692 üzenetére
Plusz az aksi ideje 4-5 napra nőne.
-
okoska74
senior tag
[link]
Aki még nem látta annak érdemes megnéznie gyönyörű helyen szép fotók, videók1020 -al.
-
okoska74
senior tag
-
okoska74
senior tag
Igen én éjszaka meglehetősen keveset szoktam piszkálni a telcsit. Napközben 12-13 óra alatt is általában több mint 70% -om marad folyamatos wi-fi és mobilnettel. folyamatosan megy a facebook, skype, + a fórumról is folyamatosan jön az email, hogy hozzászóltatok, és még néha telefonálok is. Nem ragozom tovább.
Na de érdemben.
Most kaptam gy újabb frissítést:
Windows Phone 8.1 Preview updated to version 12393 -
okoska74
senior tag
válasz
varga.balazs #4544 üzenetére
1. Bekapcsolt állapotban nem vesszük ki a simet.
2. Nyomj neki egy HR -t majd a beállítások után (Microsoft fiók, stb) töltsd le Preview for Developers alkalmazást, ha nem vagy regisztrálva akkor regisztrálj Leírás
utána a Preview for Developers alkalmazást állítsd be majd menj a /beállítások/telefonfrissítés -re és találni fog egy újabb frissítést. Rakd fel és megoldódik a merülés gondod. Óránként ha nem nyúlsz hozzá bekapcsolt LTE -vel és Wi-fi -vel kevesebb mint 1% -ot esik az akksi feszültsége. -
okoska74
senior tag
Csak azért írok relatív ritkán mert nincs semmilyen beégésem, tökéletesek a fényképek nincs lassulása, jó az akku ideje és az új frissítések óta, a készülékem szinte tökéletes arra amire nap mint nap használom. Egy apró gondom van csak, az órája az összes többi órámhoz képest 1 percet késik. Automata beállítás alatt van. Ez normális, vagy másnál nincs ilyen probléma?
De ez legyen a legnagyobb gondja.
Gondoltam nem árt egy olyan hozzászólás is, ahol semmilyen extra hiba nem lép fel. -
okoska74
senior tag
válasz
pippin80 #4391 üzenetére
vedd ki az emailokat vagy a névjegyzéket, várd meg, hogy lefrissítsen utána kapcsold vissza amit kivettél és várd meg azt is, hogy lefrissítsen. Nekem egy HR után már nem kellett ezt megcsinálni, de a kellemetlenségek elkerülése végett a Hotmailra irányítottam a Gmailt és csak ezt kell szinkronizálnom.
-
okoska74
senior tag
.
-
okoska74
senior tag
Ha valaki nem tudta volna:
9″-es képernyő alatt ingyenes lesz a Windows -
okoska74
senior tag
válasz
sszemtelen #3804 üzenetére
-
okoska74
senior tag
Én már harmadszor raktam újra a merülés miatt. Nekem van egy 625 -öm is. Az elsőre jó lett, majdnem 2 napig megy rendes használattal (1 nap 23 óra). A 1020 -om viszont 15-16 órákat működött egy töltéssel. Összehasonlítottam a két telefon menürendszerét és azt vettem észre, hogy a 1020 -ban nem ábc sorrendben vannak a beállítások ahogy eddig is voltak 8.0 alatt. Ezért raktam újra megint és láss csodát minden rendbe jött. Újra 1 nap 14 óra az üzemideje (8.0 alatt sem volt ettől jobb.).
-
okoska74
senior tag
A /beállítások/Képernyő kivetítése --> folyamatos keresésen van. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?
-
okoska74
senior tag
Nekem is 8.1 -es verziószámom lett
-
okoska74
senior tag
Készítek egy összefoglaló szerű leírást: [link], illetve a blogomból is elérhető. Véleményeket szeretnék kérni a fejlődéséről, mi legyen még benne, miben változzon illetve ha szükségtelen a megszüntetéséről.
-
okoska74
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet megtudni, hogy a Here Maps térkép mikori kiadású. Mint pl a (navteq 2013 q3) ugye ez a 2013 3. negyedév.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest