- Milyen processzort vegyek?
- Androidos fejegységek
- Apple notebookok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cybm
csendes tag
Hali!
Kerdes: be lehet allitani, vagy talan igy helyesebb: van olyan lejatszo progi, ami a zeneket konyvtarak szerint jatsza le, vagy csak playlist-el lehet megoldani? eleg idegesito, hogy a dir-ekbe rendezett zenek, ossze-vissza jelennek ugye meg.
Masik: Nekem van 1 Droidos Motorola Defy+-om, amivel mar sokat mentem GPS-el (toltve is volt kozben), es az is szeppen felforrosodott, sot 1-2 szer volt hogy ki is kapcsolt (gondolom vedelem), rasutott a nap is kozben stb. de nem lett semmi baja... Ezt csak azert irom, mert ha a mechanikat nem tudja megrongalni a keletkezett ho, akkor nagy gond nem lehet, a felvezetok-et valszeg figyelik es bizonyos homersekletnel lekapcsoljak a gepet...
-
cybm
csendes tag
válasz sszemtelen #5169 üzenetére
A uj nokia cameranal irja, hogy tokeletesen a 8.1-es WP-vel tud egyuttmukodni (CYAN). En ezert sem frissitettem be addig. Nem lehet hogy ez a baja ?
-
cybm
csendes tag
a jatekok kikerulese tenyleg benasag, de majd a gdr1-ben levo mappa-rendszer megoldja ezt...
[ Szerkesztve ]
-
cybm
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, ti talalkoztatok-e mar hasonloval a lumia 1020-asotokkal kapcsolatban, de sajnos en nem tudom zenehallgatas kozben hasznalni (voltakeppen sosem) a beepitett equalizert. Mindegy hogy jack-dugos fulest dugok ra vagy eppen bluetooth-osat, egyszeruen azt mutatja mindig, hogy nincs kompatiblis eszkoz csatlakoztatva
Talalkozott valaki hasonloval, ki lehet ezt jatszani? Orulnek ha tudnam hasznalni...Koszi!
-
cybm
csendes tag
ennyit ir csak hogy nincs kompatibilis eszkoz csatlakoztatva, de ezt csinalja a sajat gyari vezetekes fulesevel is :|
Neztem, hatha van valami normalis lejatszo aminek legalabb sajat EQ-ja van, de ilyet sem talaltam (talan csak a FLAC-es lejatszo, de az meg nem ismerte az mp3-akat), szoval eleg kiabrandito, hogy neha ilyenekbe utkozik az ember... :\ -
cybm
csendes tag
válasz Trevize1987 #8012 üzenetére
Ez sajnos software-es ellatottsagra igaz, viszont stabilitas szempontjabol es egyszeru kezelhetosegben nekem nagyon bejott...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest