Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
válasz
old rocker #594 üzenetére
ha össze tudnám hasonlítani vagy ki tudnám próbálni megvétel előtt, nyilván nem kérdezném.
nem tudom milyen egy munka/szabadnapod, de 2 napi ki tudja mennyi videózás, gps útvonal tervezéses móka, netezés és mp3 hallgatás nekem nem mond sokat.
az igen, ha 6-8 órán keresztül bírta a városnézést bekapcsolt gps-szel, ha órákon keresztül végig lehet használni bluetooth-on keresztül modemként egy laptoppal, ha wifin simán meglehet tölteni egy 4/8/16gb-s kártyát adatokkal, ha felvettél egy kétórás hajóutat stb.
-
adm
őstag
válasz
old rocker #592 üzenetére
az örökké neteztem-ből és állandóan gps-eztemből elég nehéz levonni az akksi valódi teljesítményét. 25g a különbség,120-121g összesen az E66.
nemhogy egy érett felnőttnek, de egy egészséges 8-10 éves gyereknek sem szabad, hogy problémát okozzon a megtartása pár percig.minden személyeskedés nélkül, ezek a szóvirágok nem feltétlenül hiányoznak egy hosszútávú tapasztalaton alapuló termékleírásból..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest