Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Te, nem lehet hogy az volt az alap probléma, hogy nem formáztad meg vele a kártyát:
Rokker:
Köszönöm szépen az önzetlen, nagy lelkű felajánlásodat, de nem vagyok én olyan, hogy visszaéljek egy ilyen keresztényi felajánlással! Úgy érzem nem tehetem meg ezt veled...A sörrel meg nem rombolnám az egészségedet, egészségtelen dolog az!!
-
old rocker
veterán
Tudom, olvastam, azért írtam. A többivel kapcsolatban meg ugyanez a tapasztalatom ... egyedül az e-mail kliens változtatását várnám az ú jszoftvertől. Ma egyébként az 5.nap,szombaton este vettem le a töltőről. Igaz,hogy zenéket nemigen hallgattam ,de egyébként használtam rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest