Új hozzászólás Aktív témák
-
PTS
csendes tag
Részemről az ilyen boltokat nagyon nagy ívben elkerülöm ha tehetem még csak töltőt se szívesen megyek be venni sőt gyakorlatilag semmit. Mindenki döntsön a saját belátása szerint ezért én is döntök és azért vártam erre, hogy a T-Mobile is elkezdje forgalmazni.
Az E51-esemet a Pécsi Nokia Mintaboltban vettem és hány kártyát cserélgettem benne? Soha egyet sem amit akkor betettem az van még most is benne. T-Mobile SIM így nekem úgy érzem teljesen felesleges független telefont venni hisz úgysem fogok se szolgáltatót váltani se kártyákat cserélni.Nekem is szimpatikus a Bronz E52-es de nem ismerem a boltot nem tudom kik ők és nem akarok egy kitudja hova szánt kitudja milyen leírással és garancia jeggyel rendelkező telefont vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest