- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwerty123
tag
Igen, megnéztem az oldalt, jók az árak. Bár én annyira nem bízom ezekben a webáruházakban, mert attól félek, hogy nem tudom érvényesíteni a garanciát, ha kell esetleg. Ráadásul ez is egy szlovákiai székhelyű cég.
Én jobban szeretek bemenni egy boltba és személyesen megvenni az árut. Pl. most is vettem ugyebár a 8 gigás kártyát az Aqua-ban, és persze a névleges 4Mb/s helyett csak 1Mb/s sebességgel másolt maximum. Vissza is vittem oda, ahol vettem -ráadásul 3 napon túl idő hiányában- és egy szó nélkül kicserélték, ki sem próbálták, hogy valóban rossz-e. Meg vettem már náluk videókártyát is, amire 3 év gari volt. Két és fél év után behalt, és visszakaptam a pénzt, amennyiért még két és fél éve vettem (29990Ft). Semmi amortizáció és stb. Persze ez csak személyes vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest